LG G2 Mini, Resmiyet Kazandı

LG G2’nin kompakt sürümü olan LG G2 Mini, resmiyet kazandı.

LG G2 Mini, Resmiyet Kazandı

LG’nin amiral gemisi modeli LG G2’nin kompakt sürümü LG G2 Mini, bugün resmiyet kazandı. Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması beklenen modelin teknik detayları gün yüzüne çıktı.

Güney Koreli üretici LG, geçtiğimiz hafta resmi Facebook hesabı üzerinden yayınladığı görselle LG G2 Mini’nin sinyallerini vermişti. Merakla beklenen minik LG G2, bugün resmiyet kazandı ve teknik özellikleri ve çıkış yapacağı pazarlar belli oldu.

4.7 inç 540 x 960 piksel qHD çözünürlüklü LCD panel ile gelen LG G2 Mini’de 1.2GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci ve 1GB RAM bulunuyor. Arka yüzünde flaş destekli 8 megapiksel kamera, ön yüzünde 1.3 megapiksel kamera ile donatılan telefonun dahili 8GB depolama alanı microSD kart ile artırılabilecek. 9.6mm inceliğinde olan LG G2 Mini’nin 2440mAH’lik bataryası kaydırılarak çıkarılabilecek.

Android’in son sürümü 4.4 KitKat işletim sistemi önyüklü gelecek LG G2 Mini, çift SIM kart kullanımını destekleyecek. Mart ayı içerisinde Rusya’da ve ardından Nisan’da Orta Doğu, Latin Amerika, Asya ve Avrupa’da satışa sunulacak.

LG Mobil Dünya Kongresi 2014 için Tanıtım Videosunu Yayınladı
TEKNOLOJİ

LG Mobil Dünya Kongresi 2014 için Tanıtım Videosunu Yayınladı

Bu yıl Barcelona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi 2014 için tanıtım videosunu yayınlayan şirketlerden biri de Güney Koreli teknoloji devi LG oldu.

LG, LG Series III Ailesinin Yeni Üyelerini Duyurdu

YORUMLAR