LG G4 Görüntüleri İnternete Sızdı, İşte LG'nin Yeni Amiral Gemisi

LG G4'ün görüntüleri internete sızdırıldı.

LG G4 Görüntüleri İnternete Sızdı, İşte LG'nin Yeni Amiral Gemisi

LG G4 28 Nisan'da çıkıyor. Ancak görüntüleri internete sızdırıldı. İşte LG'nin heyecanla beklenen son amiral gemisi LG G4. 

LG G4'ten Rakiplerini Kıskandıracak Özellik haberimizde verdiğimiz detaylara kavuşmaya çok az kalmışken, LG G4 görüntüleri son derece detaylı olarak internette paylaşıldı. LG G4'ün sırtının tamamen deri kaplı olduğu görüntülerden de belli oluyor. Bu da cihaza çok farklı bir hava veriyor. Ancak bu özelliğin opsiyonel olabileceği de konuşuluyor.

Koşun, LG G4 Test Sürüşünde 50 Şanslı Kişiden Biri Olun kampanya müjdesinin ardından görüntülerin de gelmesiyle daha heyecanlı bir bekleyiş başladı.

LG G4, 16 Megapiksel arka kamera ve SnapDragon 810 işlemcisiyle birlikte geliyor. Hatırlanacağı üzere güncel model olan LG G3'te 13 Megapiksellik bir kamera bulunuyordu. LG G4'te ise yeni bir sensörün kullanılıyor. İşlemci tarafındaysa QualComm SnapDragon 810'un gelmesi performans olarak piyasadaki diğer yeni modellerden aşağı kalmayacağını gösteriyor.

LG G4'te QHD ekranın renk paletinin standart renk sayısı yüzde 120 artırıldı. Yani Samsung ya da HTC'de görüntülediğiniz bir resim ya da fotoğrafı, LG G4'te yüzde 120 daha net ve daha canlı renklerde görüntüleyebileceğiz.

LG G4'ün 5.5 İnç'lik Ekranı Tanıtıldı

YORUMLAR