LG G4'ün Fiyatı Belli Oldu: Samsung Galaxy S6'dan Pahalı Olacak

LG G4 rakibi Samsung Galaxy S6’dan pahalı ancak Galaxy S6 Edge’den ucuz olacak.

LG G4'ün Fiyatı Belli Oldu: Samsung Galaxy S6'dan Pahalı Olacak

LG G+'ün satış fiyatı belli oldu. Güney Kore’de USD bazında fiyatlandırılan Samsung ve LG akıllı telefonlar karşılaştırıldığında, LG G4 rakibi Samsung Galaxy S6’dan pahalı olacak.

LG G4 ön sipariş fiyatını 825 dolar olarak açıkladı. Economic Times’da yayınlanan habere göre, LG G4 operatörler tarafından 'premium cihaz' olarak değerlendirilecek, bu yüzden Galaxy S6'dan pahalı olacak. Öte yandan LG G4 oldukça pahalı olan Galaxy S6 Edge'in ise altında bir fiyata satılacak. Galaxy S6 Edge yurtdışında 910- 940 dolar civarında satılıyor.

LG yaptığı açıklamada LG G4’ün hiçbir ülkede 900 dolardan fazla fiyatlandırılmaması gerektiğinin üzerinde hassasiyetle duruyor. LG yetkilileri G4’ün Samsung S6’dan daha kaliteli bir cihaz olduğunu ifade ederek gelişmiş kamera yetenekleri, deri sırt kaplaması ve yüksek performansıyla bu fiyatı hak ettiğini savunuyorlar.

Türkiye’de henüz LG G4’ün fiyatı hakkında bir tahminde bulunulmadı. Ancak ülkemizde akıllı telefonlar yurtdışı fiyatlarının çok üzerinde satılabiliyor. Operatörlerin yapacağı kampanyalar LG G4’ün Türkiye’deki satış seyrini etkileyecektir elbette ama Samsung Galaxy serisinin 2500 ve 3200 TL arasında değişen fiyatları göz önüne alınırsa LG G4’ün 2800-300 TL civarında olacağını söylemek yanlış olmaz. LG G4’ün Mayıs ayında Türkiye’de de satışına başlanacak. 

LG G4'ün Piyasaya Çıkış Tarihi Açıklandı

LG G4, Kamerası İle Bizleri Büyüleyecek!

Koşun, LG G4 Test Sürüşünde 50 Şanslı Kişiden Biri Olun

YORUMLAR