LG G5 için Bazı Özellikler ve Muhtemel Çıkış Tarihi Sızdırıldı

LG'nin bir sonraki amiral gemisi olarak piyasaya sürmesi muhtemelen olan LG G5'in bazı özellikleri internete sızdı.

LG G5 için Bazı Özellikler ve Muhtemel Çıkış Tarihi Sızdırıldı

LG'nin önümüzdeki amiral gemisi modeli olarak piyasa sürmesini beklediğimiz LG G5 hakkında şimdiden internette bilgiler odlanmaya başladı. Çin'li kaynak Weibo'dan sızan bilgilere göre LG G5'in özellikleri ve çıkış tarihi biliniyor. Net olmamalarına rağmen mantıklı yaklaşımlar öne süren kaynağın verdiği LG G5 bilgilerine haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

LG G4'ün çıkışının benzeri şekilde piyasaya sürülmesi beklenen LG G5, 2016 yılının Şubat ayında tanıtılarak kısa süre içerisinde piyasaya sürülebilir. Fakat 2016 Şubat ayı LG G5 için piyasaya sürülme tarihi de olabilir.

Yakın zamanda araya LG V10'u sokarak piyasaya süren firma bu kadar yakın aralıklarda cihaz piyasaya sürecek mi bilinmiyor fakat G2'den bu yana süregelen G serisi telefonlar artık Dünya üzerinde popüler ve uygun fiyatları ile dikkatleri daha çok çekiyor. Kullanıcılar üzerinde beklentiler yaratan LG, bir sonraki cihaz olarak G5'i bence çıkarmak zorunda.

Önümüzdeki Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2016'da tanıtılması beklenen LG G5'in sızdırılan özellikleri ise şu şekilde;

  • 5.6 inç ekran ve QHD çözünürlük
  • Snapdragon 820 yonga seti
  • 21 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera

Bu özellikler dışında farklı özellikler de yakın zamanda internete sızacaktır elbet. Yeni çıkan özellikleri de sizlerle payaşmaya devam edeceğiz. Sizin LG G5'de olmasını istediğiniz özellikleri bizlere alttaki yorum bölümünden yazabilirsiniz.

YORUMLAR