LG G5 Tanıtıldı, Peki Ama Beklentileri Karşıladı mı? İşte Etkinlik ve G5 Değerlendirmesi

LG'nin merakla beklenen yeni telefonu G5 büyük bir etkinlikle tanıtıldı. Peki ama G5 kullanıcılarının isteklerini karşıladı mı?

LG G5 Tanıtıldı, Peki Ama Beklentileri Karşıladı mı? İşte Etkinlik ve G5 Değerlendirmesi

LG'nin uzun süredir beklenen yeni amiral gemisi G5, Mobil Dünya Kongresi'nde bugün düzenlenen büyük bir etkinlikle tanıtıldı. Peki ama LG G5 kullanıcılarının beklentilerini karşıladı mı?

LG'nin Türkiye saati ile 15.00'da başlattığı etkinliğe dünya üzerinden binlerce basın mensubu katıldı. Oldukça büyük bir salonda gerçekleştirilen etkinliğe Barcelona ev sahipliği yaptı. LG'nin yaklaşık olarak 40 dakika süren sunumu boyunca amiral telefonu G5 ve G5'e ait olan diğer aksesuar ürünlerinin tanıtımını izledik. Etkinliğin bitiş saatinden sonra sizler için bir etkinlik değerlendirmesi yapıyoruz.

LG'nin prodüksiyonu ve sahnesi mükemmeldi!

LG Mobil Dünya Kongresi için çok uzun bir süredir çalışıyordu ve bu çalışmasının meyvelerini bugün topladı. Binlerce kişilik salonda tüm dünyanın basın mensupları bulunuyordu ve LG hatasız bir şekilde tanıtımını tamamladı. Sahne üzerine kurulan dev perdede birbirinden güzel video içeriklerle zenginleştirilen G5 tanıtımı, konukların da kamera ile sunucu takibine imkan sağladı. Etkinlik saatine yaklaşırken gittikçe artan bir müzik tüm dinleyicileri heyecanlandırarak LG G5' hazır hale getirdi. Bunun yanı sıra tüm dünyaya LG Youtube üzerinden canlı yayın yaptı ve canlı yayında sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Dev teknoloji şirketinin prodüksiyon ve tanıtım başarısı diğer şirketleri oldukça kıskandırmış gibi görünüyor. Bakalım akşam saatlerinde Samsung nasıl bir tanıtım yapacak?

G5'in Tasarımı Beğenilmedi

LG'nin amiral telefonu G5'in tasarımı kullanıcılar tarafından en çok eleştirilen nokta oldu. Eski serilerin daha iyi olduğunu savunan kullanıcılar LG'nin G5'i iyi tasarlayamadığını savunuyor. Tasarımının yanı sıra çıkarılabilir batarya ve çeşitli aksesuarları ise oldukça beğenildi.

LG Kullanıcılarını Aksesuar Yağmuruna Tutuyor!

LG, G5'e yardımcı olması açısından birçok yeni aksesuar desteği sunacak. Bu aksesuarlar sayesinde fotoğraf ve video çekmek kolaylaşırken, LG G5 daha kullanışlı hale geliyor.

G5'in Bataryası Neden Az?

LG, G5'in batarya miktarını serinin en düşüğü olarak seçti. Hatırlarsanız G2, G3 ve G4'te 3000 mAh boyutunda bir batarya bulunuyordu. Ama G5'te 2800 mAh boyutunda bir batarya tercih edildi. Kullanıcılar ise bu tercihi hiç kabullenmek istemiyor. Bir telefonda en çok ihtiyaç duyulan kısım pil olduğu için LG'nin neden düşük batarya kullandığını merak ediyorlar.

G5'in Astarı Yüzünden Pahalıya Gelecek Gibi Görünüyor

LG'nin G5'i iyileştirmek için sunduğu aksesuarların fiyatından dolayı G5’ten daha pahalıya gelecek gibi görünüyor. Henüz net olarak fiyatları bilinmeyen aksesuarlar, G5'in astarını yüzünden pahalıya getirecek.

Bizim etkinlik değerlendirmemiz burada sona eriyor. Genel olarak kullanıcıların yorumları bu yönde. Peki siz LG G5'i beğendiniz mi?

LG G5 Tanıtımı Yapıldı, İşte Yeni Amiral Gemisinin Özellikleri

YORUMLAR