LG G5'in Ses Kalitesi Bang & Olufsen Markasıyla Garanti Altında Olacak

LG G5 önemli bir iş ortalkığını duyurdu

LG G5'in Ses Kalitesi Bang & Olufsen Markasıyla Garanti Altında Olacak

Mobil dünyanın en büyük aktörlerinden olan LG, yeni amiral gemisi olacak LG G5'e duyulan heyecanı üst düzeye çıkaracak yeni bir bilgi paylaştı. Bilindiği üzere LG G5 ile ilgili olarak internete birkaç farklı bilgi sızdırılmıştı. Bu bilgilerden bir tanesi LG G5'in kısmen modüler bir tasarıma sahip olacağı ile ilgiliydi. Yani LG G5'in bazı parçaları çıkarılıp takılabilecekti. Bu parçalardan bir tanesi de dijital ses çipiydi.

LG, G5 hakkında bütün detayları henüz bizimle paylaşmadı; fakat firmanın son yaptığı açıklama yeni amiral gemisinin ses kalitesinin emin ellerde olacağını bize kanıtlıyor. LG yaptığı resmi duyuruyla LG G5 için Bang & Olufsen firmasıyla iş birliği içerisinde olduğunu açıkladı.

Yüksek kalite ses sistemleri üretiminde uzmanlaşan Bang & Olufsen'i daha çok dizüstü bilgisayarlar üzerinde kullandıkları ses sistemleriyle tanıyorduk. Bu ses sistemlerine sahip taşınabilir bilgisayarlar standart bir ses sistemine sahip bilgisayar ile kıyaslandığında çok daha yüksek bir ses kalitesi sunuyordu. LG G5'te de böyle bir duruma tanık olabilmemiz muhtemel.

LG, Bang & Olufsen ile yaptığı iş birliğini önümüzdeki dönemde de devam ettireceğini ve yeni mobil cihazları için firmayla çalışacağını da açıklamalarına ekliyor.

LG G5'te yer alacak Bang & Olufsen ses sisteminin takıp çıkarılabilir bir ses çipi mi yoksa dahili bir sistem mi olacağını LG G5'in resmi tanıtımında öğreneceğiz. LG G5, Samsung Galaxy S7 gibi 21 Şubat tarihinde tanıtılacak.

Yoksa, LG G5'in Ekranı Hiç Kapanmayacak mı?

YORUMLAR