LG Kavisli Ekrana Sahip Yeni Bir Telefon Hazırlığında

Samsung S6'ların beğenilen kavisli ekranları LG'nin yeni telefonunda da yer alacak.

LG Kavisli Ekrana Sahip Yeni Bir Telefon Hazırlığında

Akıllı telefonlara ürettiği ekranlarla piyasaya tutunan LG, uzun süredir geliştirdiği kavisli ekran teknolojisine sahip yeni bir telefon daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Kavisli ekranlarıyla bilinen LG'nin bir süre önce artık Flex serisine ait bir telefon piyasaya sürmeyeceği iddia edilmişti. Bu iddiaların aksine şu günlerde LG'nin kavisli ekrana sahip yeni bir telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Daha öncekiler gibi Flex serisine ait olmayacağı belirtilen bu telefonun kavisi diğer telefonlardan farklı olacak.

Evleak'ın sızdırdığı bu habere göre kavis bu sefer telefonda değil sadece ekranda olacak. Hatırlanacağı üzere Samsung'un EDGE serisinde yanlarda kavis bulunuyordu. Ancak LG'nin bu telefonunda yer alacak kavisin telefonun üst kısmında olacağı söyleniyor. 

Kavisli ekranları üretebilen iki firmadan birisi olan LG'nin bu telefon ile piyasadaki rolünün ne kadar değişeceği merakla bekleniyor. Samsung'un S6 EDGE ve S6 EDGE+ modelleriyle kullanıma sunduğu kavisli ekranlar oldukça beğenilmişti. Şu an LG'nin böyle bir telefonu çıkarıp çıkarmayacağı tamamen bir söylentiden ibaret. İlerleyen günlerde ise LG'nin bu konudaki tavrını göreceğiz.

Alüminyum Kasalı LG Class Avrupa'ya LG Zero Olarak Geliyor

YORUMLAR