LG Optimus G2'nin Tuşları Arkasında mı Olacak?

LG Optimus G2'nin Snapdragon 800 işlemciye sahip olacağı ve butonlarının cihazın arka yüzünde bulunacağı aktarılıyor.

LG Optimus G2'nin Tuşları Arkasında mı Olacak?

LG'nin Optimus G serisinin her ne kadar rakipleri kadar yüksek satış oranları yakalayamasa da oldukça başarılı olduğu ve piyasadaki en iyi Android cihazlardan birisi olduğu kesin. Şimdi ise Optimus G ve Optimus G Pro'nun ardından Optimus G2'nin ortaya çıkacağına ve 7 Ağustos'ta New York'ta açıklanacağına dair güçlü sinyaller var. Zira pek çok yabancı teknoloji sitesi LG'nin düzenleyeceği basın toplantısına davet edilmiş durumda.

Snapdragon 800 işlemciye sahip olacağı neredeyse kesinleşen cihazın şimdi de kenardan kenara ekran sahibi olacağı, yani sol ve sağ yanlarda herhangi bir boşluğa sahip olmayacağı konusunda ciddi söylentiler var. Böylece en iyi ekran verimliliği sağlanmış olacak ve Moto X'in ardından bu özelliğe sahip olacak olan ikinci telefon Optimus G2 haline gelecek.

Ancak cihazın oldukça ilginç yönlerinden bir tanesi yan tarafta herhangi bir buton bulunmayacağı ve tüm fiziksel butonlarının arka yüzünde olacağına dair varolan dedikodular. Zira şimdiye dek herhangi bir cihazda böyle bir özellik denenmedi ve denenmesi durumunda kullanıcıların buna nasıl bir tepki göstereceklerine dair herhangi bir fikrimiz yok. Oldukça garip olacağına inandığım bu durumun gerçekliğini ise LG'nin basın toplantısı ortaya koyacak.

Samsung Galaxy S3'ün Android 4.2.2 romu sızdırıldı

YORUMLAR