LG Windows 8 Akıllı Telefon Üretmeyi Düşünüyor

LG'nin 2013 içerisinde Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefonlarını piyasaya süreceği adı verilmeyen bir yetkili tarafından açıklandı.

LG Windows 8 Akıllı Telefon Üretmeyi Düşünüyor

Korea Times adlı web sitesinin bildirdiğine göre LG, 2013 yılında Windows 8 işletim sistemli akıllı telefonlar üretmeyi planlıyor ve tahmin edebileceğiniz gibi haberin kaynağı ismi verilmeyen bir LG yöneticisine dayandırılıyor.

Yöneticinin sözlerinin ise şu şekilde olduğu aktarılmış: “Bu sene pek çok yeni Optimus modeli piyasaya süreceğiz ve yeni akıllı telefon üretme planlarımız arasında Windows Phone 8 de yer alıyor”. Bunun yanında LG’nin gelecek ay Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde (Mobile World Congress) 5.5 inç ekranlı Full-HD bir akıllı telefonu da görücüye çıkarılacağından bahsediyor.

Geçtiğimiz bir kaç ay için yayınlanan raporlara göre LG Ekim 2012’den Aralık 2012’ye kadar 15 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştirmiş durumda. HTC, Nokia, Samsung ve Huawei gibi üreticilerin hali hazırda Windows Phone 8 telefonlar piyasaya sürdükleri dikkate alındığında LG’nin de Windows ailesinin popüler olma potansiyelini değerlendirmek istediği söylenebilir.

Henüz LG’den resmi bir açıklama yapılmasa da Android’li LG Nexus 4’ün büyük başarısının ardından Windows Phone 8’de de başarılı bir akıllı telefon bizi bekliyor olabilir.

Müthiş Logitech G710+ oyuncu klavyesini inceledik

YORUMLAR