Alnında Servet Taşıyan Lil Uzi Vert, Marvel Vision'a Benzedi!

Ünlü rapçi Lil Uzi Vert, alnının ortasına yerleştirmiş olduğu elmasla beraber Marvel'ın Vision'ına benzedi. İşte rapçinin alnındaki elmasla ilgili detaylar!

Anıl Özünaldım -

Yüzündeki dövme ve piercinglerle bilinen ünlü rapçi Lil Uzi Vert'ün alnında şu anda milyonlarca dolar değerinde pembe bir elmas bulunuyor. Vert'ün hayranları, alnındaki elması gördükten sonra onu Marvel'ın Vision'ına benzetti.

Lil Uzi Vert'ün Alnındaki Elmas Ne Kadar Değerli?

Dünyaca ünlü rapçilerden Vert'ün yüzünde zaten çeşitli dövme ve piercing vardı ve yüzündekiler onun adeta bütünleyicisi haline gelmişti. Rapçi, yakın bir zamanda paylaştığı Instagram gönderisinde ise yüzündeki dövme piercinglerin yanı sıra alnına bir elmas yerleştirmiş olduğunu gösterdi. Ünlü rapçinin alnının parıldamasını sağlayan elmas ise 24 milyon dolar değerinde pembe bir elmas.

Müzisyenin kendisi ve kuyumcu Elliot Eliantte tarafından yayımlanan Instagram videolarında elmas çok ayrıntılı bir şekilde gösteriliyor. Vert ve Eliantte gelen yorumlara hemen yanıt vermedi. Vert, videoyu paylaştığı Instagram gönderisinin açıklamasına ise "Beauty is pain" yani "Güzellik acıdır" sözünü ekledi.

Vert, New York Post'un aktardığı bilgilere göre son dört yılını 10 ila 11 karat arasında olduğu söylenen mücevheri ödeyerek geçirdi. Bir hayranı, kendisine elması alnına koymak yerine bir yüzüğe koymanın daha iyi bir fikir olduğunu söyledi. Vert ise bu yoruma yönelik verdiği yanıtta yüzüğü kaybetmenin alnına koyduğu elmastan daha çok dalga konusu olabileceğini söyledi.

Hayranlarından bazıları, Vert'e elmasın merkezden çok uzak olduğunu söyledi ve söz konusu yorumlara HipHopDX tarafından paylaşılan bir videoda yer alan rapçiden açıklama geldi. Rapçi, paylaşılan videoda elmasa birkaç kez dokunarak bu yorumu yalanladı.

Rapçi, eleştirilere yanıt verdiği videodaki açıklamasında, "Ortada. Sadece içinde uzun bir çubuk var çünkü onu daha yeni deldim. Şişlik indiğinde daha kısa bir çubuk alacağım ve böylece hareket etmeyecek" şeklinde konuştu.

2018 yapımı Avengers: Infinity War'da birçok hayranın yoğun tepki vermesine neden olan Thanos, Mind Stone'u Vision'ın alnından kopararak onu öldürmüştü. Rapçinin alnına yerleştirmiş olduğu elmas hakkında paylaşımda bulunan bazı kullanıcılar ise konu ile ilgili esprili bir tweet paylaşmaktan çekinmedi. Bir Twitter kullanıcısı, Thanos'un Vert'ün alnında yer alan elmas için her an gelebileceğini söyledi. Bu tweetin yanı sıra daha birçok sosyal medya kullanıcısından buna benzer paylaşımlar geldi.

İnternet

Justice League Joker'inden Yeni Bir Fotoğraf Paylaşıldı!

Benzer İçerikler

YORUMLAR