LINE Messenger 150 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Popüler çoklu platform mesajlaşma uygulaması LINE, 150 milyon kullanıcı barajını aşmayı başardı. Bu yılın başında 100 milyon kullanıcıya ulaştığını açıklayan şirketin aradan geçen dört ay sonrasında kullanıcılarının arasına 50 milyon kişiyi daha eklemesi,

LINE Messenger 150 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Popüler çoklu platform mesajlaşma uygulaması LINE, 150 milyon kullanıcı barajını aşmayı başardı. Bu yılın başında 100 milyon kullanıcıya ulaştığını açıklayan şirketin aradan geçen dört ay sonrasında kullanıcılarının arasına 50 milyon kişiyi daha eklemesi, uygulamanın ne kadar başarılı olduğunun ve kullanıcılar tarafından ne kadar çok sevildiğinin de kanıtı olsa gerek.

Snapchat, Facebook Messenger ve Whatsapp gibi uygulamaların kullanıcılar tarafından hızlı iletişim için tercih edildiğini düşündüğümüz zaman, LINE tarafında gerçekleşen bu büyüme çok şaşırtıcı değil. Şimdiye kadar ilk kez LINE gibi sohbet uygulamaları mesajlaşmayı geride bırakıyor. Sonuç olarak LINE gibi sohbet uygulamaları kullanıcılara karakter sınırını ortadan kaldırmak, kolay multimedya paylaşımı ve daha birçok avantaj sunuyor.

Android, iOS, BlackBerry, Windows Phone, PS, Mac ve Windows 8/RT gibi farklı işletim sistemleri üzerinde çalışabilen LINE gerçekten çok geniş bir ekosisteme sahip ve bu noktada şirketin bu kadar hızlı büyümesi ve daha çok kullanıcıya ulaşması çok normal.

Genel olarak Asya'da kullanıcılar tarafından çok tercih edilen uygulama, Amerika'da Facebook Messenger, Whatsapp ve Viber gibi rakipleriyle büyük bir yarış içerisinde.

Ülkemizde de çok fazla sayıda kullanıcısı bulunan LINE, bakalım bu hızlı yükselişini sürdürebilecek mi?

Android, Tablet Pazarında Liderliği Ele Geçirdi!

YORUMLAR