Lucifer 5. Sezon 2. Kısım Yayın Tarihi Belli Oldu!

Lucifer 5. sezon 2. kısım ne zaman başlıyor? Netflix, milyonlarca hayranın cevabını sabırsızlıkla beklediği sorunun cevabını verdi. İşte dizinin yayın tarihi!

Netflix, Lucifer 5. sezon 2. kısım için tarih verdi. Seyirciler, dünya çapında en çok beklenen Netflix dizilerinden Lucifer'ın yeni sezonu için nefesini tutmuşken Netflix'in Twitter sayfasında sevindiren bir tweet ile karşılaştı. Peki, Netflix'in yaptığı paylaşıma göre sevilen dizinin 5. sezonunun ikinci kısmı ne zaman başlayacak?

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım Ne Zaman Başlayacak?

Lucifer'ın 5. sezonu başlamadan önce seyircilere yeni sezonun iki parçadan oluşacağı bildirilmişti. Seyircilerin nefesini tutarak beklediği 5. sezonun ilk kısmı yayımlanmış olsa da ikinci kısmın dizinin hayranları ile ne zaman buluşturulacağı soru işareti olarak kalmıştı.

Dizinin 5. sezonunun iki kısımdan oluştuğu hakkında bilgisi olmayan kullanıcılar, arama motoru ve sosyal medya uygulamalarında "Lucifer 6. sezon ne zaman başlayacak?" gibi soruların cevabını araştırıyordu.

Netflix, geçtiğimiz gün Twitter hesabında paylaşmış olduğu tweet ile Lucifer yeni sezon tarihini de açıklığa kavuşturdu. Dijital yayın servisinin son paylaştığı tweete göre Lucifer 5. sezonun ikinci yarısı 28 Mayıs'ta Netflix'te yayımlanacak ve dizi izlenmeye açık olacak.

Lucifer Konusu Nedir?

Tom Ellis'in başrol olarak yer aldığı Lucifer, yönetmekle yükümlü olduğu cehennemi geride bırakıp Los Angeles'ta bir gece kulübü işletmeye başlayan şeytanı konu alıyor. Dizinin ilk üç sezonu Fox'ta yayımlanmış olsa da üçüncü sezonun sonunda alınan iptal kararı ile dizi tamamen sona ermişti ancak Lucifer'ın yeniden başlamasına dair başlatılan hayran kampanyaları, Netflix'in projeyi satın almasını sağladı.

Lucifer 5. Sezon 1. Kısım Nasıl Bitmişti?

Lucifer 5. sezon 1. kısım geçen yılın ağustos ayında yayımlanmıştı. Dizi, Lucifer'ın cehenneme geri dönmesi ile başlamıştı. Onun ikizi Michael ise Lucifer'ın yokluğunu fırsat bilerek Los Angeles'a gelmiş ve Lucifer'ın hayatının altını üstüne getirmek için onun kılığında hareket etmişti.

Lucifer'ın beşinci sezonunun ilk kısmının finalinde de hayranları oldukça büyük bir şaşkınlık içinde bırakan bir olay gerçekleşmişti. Lucifer'ın babası, Lucifer ve Michael arasındaki kavga yüzünden yeryüzüne inmişti.

Final bölümü ile hayranları merak içerisinde bırakan dizinin yeni sezonunun ne zaman çıkacağı da büyük bir merak konusu olmuştu. Dizinin 5. sezonunun iki kısımdan oluştuğunu bilmeyen hayranların cevabını en çok öğrenmek istediği soruların başındaysa "Lucifer 6. sezon ne zaman başlayacak?" ve "Lucifer 6. sezon yayın tarihi ne zaman?" gibi sorular yer almıştı.

Netflix Ücretsiz İzleme (Netflix Dizileri ve Filmleri Ücretsiz İzlemenin Yolları)
SOSYAL MEDYA

Netflix Ücretsiz İzleme (Netflix Dizileri ve Filmleri Ücretsiz İzlemenin Yolları)

Netflix dizileri ve filmleri ile şu anda en popüler dijital platform. İnternetten film ve dizi izlemeyi sevenler için yüksek kalitede hizmet veren platform, aylık abonelik sistemiyle çalışıyor.

YORUMLAR