MacBook Pro Tanıtıldı: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Apple MacBook Pro özellikleri ve Türkiye fiyatı duyuruldu. Merak edilen detaylar haberimizde.

macbook-pro-turkiye-fiyati-ozellikleri

Apple MacBook Pro özellikleri ve Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı. Şirket yeni dizüstü bilgisayar modellerini tanıttı. MacBook Pro özellikleri ve Türkiye fiyatı hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde. İşte MacBook Pro Türkiye fiyatı ve özellikleri.

MacBook Pro Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Apple, M1 işlemciye sahip yeni 13 inç MacBook Pro'yu tanıttı. 8 çekirdekli CPU, önceki 13 inç MacBook Pro'ya kıyasla 2,8 kata kadar daha hızlı performans sunuyor. M1 çipinin verimliliği sayesinde, yeni MacBook Pro tek bir şarjla 20 saate kadar video oynatma imkanı kullanıcılara veriyor.

Apple, 13 inç MacBook Pro'nun sınıfındaki Windows dizüstü bilgisayarlara kıyasla daha iyi olduğunu ve 3 kata kadar daha iyi performans sunduğunu açıkladı. Apple ayrıca 13 inç MacBook Pro'ya 'stüdyo kalitesinde' mikrofon ekledi ve görüntü sinyali işlemcisindeki iyileştirmelerle web kamerasını yükseltti.

M1 Çipli Yeni MacBook Air Tanıtıldı: Macbook Air Özellikleri ve Türkiye Fiyatı
TEKNOLOJİ

M1 Çipli Yeni MacBook Air Tanıtıldı: Macbook Air Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Apple yeni MacBook Air modeli ile karşımıza çıktı. Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekmekte. Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen detayları sizler için bir araya getirdik.

Yeni cihaz ayrıca, bilgisayarın 6K Pro Display XDR'ı tam çözünürlükte çalıştırmasına olanak tanıyan USB 4 ve Thunderbolt 4'ü destekleyen iki USB-C bağlantı noktasına sahip. MacBook Pro yalnızca 16 GB RAM ile satışa sunulacak.

macbook-pro-turkiye-fiyati-ve-ozellikleri3

MacBook Pro Türkiye Fiyatı

MacBook Pro Türkiye başlangıç fiyatı 14.299,00 TL olarak açıklandı.

macbook-pro-turkiye-fiyati

YORUMLAR