Macera Oyunu Firewatch'un 17 Dakikalık Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Yakında piyasaya çıkacak olan yeni macera oyunu Firewatch'un uzun bir oynanış videosu yayınlandı.

Macera Oyunu Firewatch'un 17 Dakikalık Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Campo Santo stüdyoları tarafından PC ve PlayStation 4 platformları için geliştirilen ve 2016'da piyasaya sürülecek olan macera oyunu Firewatch'dan 17 dakikalık yeni bir oynanış videosu geldi.

Geliştirici firma, yayınladığı ilk oynanış videosunun devamı niteliğinde olan bu videoyu ilk olarak oyun sektörünün önde gelen mecralarından IGN ile paylaştı. Yayınlanan ilk oynanış videosunun sonlarında, karakterimizin kulesine birisi izinsiz giriş yaparak ısınmak için kullandığı eşyaları çalıyordu. Bu yeni oynanış videosunda üşümüş bir şekilde uyanan karakterimiz yollara düşüyor.

Oyunda grafikler en üst kalitede olmasa da çevre ve atmosfer konusunda geliştirici firmanın iyi işler yaptığını görüyoruz. Ayrıca oyunda diyaloglara vereceğimiz cevaplar ve bazı kararlarımız oyunun senaryosunu ve gidişatını da etkiliyor. Telsiz konuşmalarına verdiğimiz cevaplarla istersek diyalogları uzatabiliyor veya kısa kesebiliyoruz. Oyunun çıkış tarihinin 9 Şubat 2016 olduğunu hatırlatarak, sözü daha fazla uzatmadan sizleri bu etkileyici 17 dakikalık oynanış videosu ile başbaşa bırakalım.

YORUMLAR