macOS Big Sur Çıkış Tarihi Açıklandı: macOS Big Sur Ne Zaman Çıkacak?

macOS Big Sur çıkış tarihi ile ilgili Apple tarafından önemli bir açıklama yapıldı. macOS Big Sur ne zaman çıkacak? İşte macOS Big Sur çıkış tarihi.

macos-big-sur-tasarimi-ve-yenilikleri

Apple'ın yeni işletim sistemi macOS Big Sur ne zaman çıkacak? macOS Big Sur çıkış tarihi ve yenilikleri hakkında detayları sizler için derledik. macOS Big Sur çıkış tarihi ve macOS Big Sur ne zaman çıkacak? sorusu hakkında detaylar haberimizde.

macOS Big Sur Çıkış Tarihi: macOS Big Sur Ne Zaman Çıkacak?

macOS Big Sur çıkış tarihi hakkında Apple açıklama yaptı. Yeni Mac modellerinin tanıtımın ardından macOS Big Sur çıkış tarihi paylaşıldı. macOS Big Sur, 12 Kasım Perşembe günü çıkacak. Apple, Perşembe günü macOS Big Sur'u piyasaya sürecek ve mevcut Mac sahiplerinin, yeni M1 tabanlı Mac serisinin piyasaya sürülmesinden önce işletim sisteminin yeni sürümüne yükseltme yapmalarına olanak tanıyacak.

M1 Çipli Yeni MacBook Air Tanıtıldı: Macbook Air Özellikleri ve Türkiye Fiyatı
TEKNOLOJİ

M1 Çipli Yeni MacBook Air Tanıtıldı: Macbook Air Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Apple yeni MacBook Air modeli ile karşımıza çıktı. Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekmekte. Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen detayları sizler için bir araya getirdik.

MacBook Pro Tanıtıldı: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı
TEKNOLOJİ

MacBook Pro Tanıtıldı: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Apple MacBook Pro özellikleri ve Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı. Şirket yeni dizüstü bilgisayar modellerini tanıttı.

macOS Big Sur, dock için yeni tasarım, yeni uygulama simgeleri ve Fotoğraflar / Posta gibi uygulamalar için yeni kullanıcı arayüzünü içermekte.

MacOS'un yeni sürümü, tüm işletim sistemine daha taze bir tasarım getiriyor. Apple, kullanıcı arayüzünde gördüğünüz düğmeleri, kaydırma çubuklarını, simgeleri, radyo düğmelerini ve diğer tüm temel öğeleri yeniden tasarladı.

Denetim Merkezi artık macOS'ta! Denetim Merkezi sayesinde ekran parlaklığını değiştirebilir, karanlık modu aktif edebilirsiniz. iPhone'da bulunan Denetim Merkezi'nden yapabildiğiniz herşeyi macOS Big Sur'da da yapabilirsiniz.

YORUMLAR