Mafia 3, 5 Ağustos'ta Resmi Olarak Duyuruluyor!

Müjde, Mafia 3 geliyor!

Mafia 3, 5 Ağustos'ta Resmi Olarak Duyuruluyor!

Eğer blgisayarlarınızda ve oyun konsollarınızda kaliteli oyunlar oynamayı seviyorsanız bu haber hoşunuza gidecektir. Video oyun tarihinin en başarılı yapımları arasında yer alan Mafia serisinin son üyesi olacak olan Mafia 3'ün çıkış yapacağı kesinlik kazandı. Hatırlanacağı üzere serinin bir önceki oyunu Mafia 2 2010 yılında çıkış yapmıştı. Aradan geçen 5 sene içerisinde Mafia 2'nin geliştirici stüdyosu 2K Czech, 2K Games tarafından kapatılmıştı. Bu da akıllara "Mafia 3 çıkacak mı?" sorusunu getirmişti.

2K'nın Birleşik Krallık bölümünün Twitter hesabından yapılan resmi bir açıklamayla Mafia 3'ün 5 Ağustos'ta tüm dünyadaki oyun severlere tanıtılacağı duyuruldu. Bu tarihte yeni oyunun bir duyuru videosunun da yayınlanacağı belirtiliyor. 2K United Kingdom konu hakkında başka bir detay paylaşmadı. Fakat 5 Ağustos oldukça yakın bir tarih, yani yeni oyun hakkında bilgi edinebilmek için çok beklememiz gerekmeyecek.

Hatırlanacağı üzere Mafia serisinin ilk oyununda Tommy Angelo adlı kahramanımızın mafyaya giriş macerası ele alınmış, sonrasında mafyadan kurtulabilmek için nasıl mücadele ettiği anlatılmıştı. Bir film gibi akıcı bir hikayeye sahip olan oyun bolca dramatik an ve oyun tarihi için unutulmaz bir senaryoyu içeriyordu. Bu başarılı yapımın ardından 2010'da yayınlanan Mafia 2'de de Vito Scaletta adlı genç ve azimli bir gencin ve sadık dostu Joe Barbaro'nun hikayesi konu alınıyordu. Serinin 2. oyununda yolumuz bir noktada bir önceki oyunun kahramanı Tommy Angelo ile kesişirken kahramanlarımızdan Joe Barbaro oyunun sonunda kaçırılıyor ve Vito bu olaya tanık olurken oyun bitiyordu. Mafia 3'te bu yarım kalan senaryoya devam edilmesi bekleniyor. Yine de 2K karışımıza büyük bir sürprizle çıkabilir.

Açık dünya tabanlı aksiyon oyunlarının en başarılılarından olan Mafia 3 ile ilgili yeni bilgiler için bizi takip etmeye devam edin.

Serinin 2. mafya oyununun demosunu bu bağlantıyı kullanarak indirebilir ve oyunu hatırlayabilirsiniz:

GTA 5'teki Gizli Öğeleri Bu Haritayla Daha Kolay Keşfedin

YORUMLAR