Mailbox Bir Ayda 1 Milyon Kullanıcıyı Aştı

Dropbox'ın satın aldığı Mailbox 1 milyon kullanıcı barajını aştı ve yoluna devam ediyor

Mailbox Bir Ayda 1 Milyon Kullanıcıyı Aştı

Mailbox uygulaması 1 ay önce piyasaya çıkar çıkmaz bomba etkisi yaratmış ve çok büyük bir taleple karşılaşmıştı. An itibariyle uygulama 1 milyon kullanıcı barajını da aşmış oldu.

Orchestra şirketinin yarattığı iOS uygulaması olan Mailbox; maillerimizi hızlı ve etkin bir biçimde yönetmemize olanak veren bir uygulama. Çıktığı andan itibaren bir fenomene dönüşen uygulama, gelen talebi karşılayabilmek için 'ilk gelen ilk alır' mantığına geçti ve uygulamayı kullanmak için kullanıcıların sıraya girmesi gerekti. An itibari ile uygulamada sıralar 440 bin civarında. Bu da demek oluyor ki, şu an uygulamayı kullanmak isterseniz sizden önce gelen 440 bin kişinin kullanmaya başlamasını beklemek zorundasınız. Neyse ki Orchestra şirketi çabuk çalışıyor ve sıra hızlı bir şekilde ilerliyor. 

Mailbox'ın bu denli popüler olmasını fark eden Dropbox şirketi anında satın aldı. Bu satın alma ile beraber ciddi bir kullanıcı kitlesini de yanına alan Dropbox, isim benzerliği sayesinde başarılı bir uygulama edinmiş oldu.

Dropbox Üzerine Her Gün Bir Milyar Dosya Yükleniyor

YORUMLAR