Mart 2021 En Çok Kazanan Mobil Oyunlar Açıklandı

Mart 2021 en çok kazanan mobil oyunlar duyuruldu. Sensor Tower tarafından paylaşılan rapora göre Honor of Kings büyük bir başarı elde etti. İşte tüm detaylar!

Mart 2021 en çok kazanan mobil oyunlar belli oldu. Sensor Tower tarafından paylaşılan rapora göre Tencent tarafından geliştirilen Honor of Kings, büyük bir başarının altına imza attı.

Mart 2021 En Çok Kazanan Mobil Oyunlar Listesi

Sensor Tower, 2021 yılının mart ayında en çok hasılat elde eden mobil oyunların listesini paylaştı. Paylaşılan listenin ilk sırasında Tencent tarafından geliştirilen Honor of Kings yer aldı. Mart ayında 257,5 milyon dolar kazanmayı başaran mobil oyun, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 63 oranında büyümeyi başardı.

Büyük bir başarının altına imza atan Honor of Kings, mart ayındaki kazanç miktarının yüzde 96,3’ünü Çin’den, yüzde 1,6'sını Tayland'dan ve yüzde 1,2'sini Tayvan'dan elde etti. Ücretsiz olarak oynanabilen oyunda uygulama içinde satın alınabilecek ögeler yer alıyor.

Paylaşılan listenin ikinci sırasında battle royale türünün başarılı bir örneği olan PUBG Mobile yer aldı. Popüler oyun, 240,5 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. PUBG Mobile, elde ettiği kazancın yüzde 59,7'sini Çin'den, %9,8'sini ise Amerika Birleşik Devletleri'nden elde etti.

En çok kazanan oyunlar listesinin üçüncü sırasında miHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact bulunuyor. Dördüncü sırada CyberAgent tarafından geliştirilen Uma Musume Pretty Derby yer alırken beşinci sırada ise Coin Master isimli yapım konumlandı. Listenin tamamı şu şekilde:

  1. Honor of Kings
  2. PUBG Mobile
  3. Genshin Impact
  4. Uma Musume Pretty Derby
  5. Coin Master
  6. Roblox
  7. Pokemon GO
  8. Garena Free Fire
  9. Candy Crush Saga
  10. Rise of Kingdoms

Mart 2021 App Store’un En Fazla Kazanan Oyunları

  1. Honor of Kings
  2. PUBG Mobile
  3. Genshin Impact
  4. Uma Musume Pretty Derby
  5. Roblox
  6. Three Kingdoms Strategic
  7. Rise of Kingdoms
  8. Fantasy Westward Journey
  9. Pokemon GO
  10. Candy Crush Saga

Mart 2021 Google Play'in En Fazla Kazanan Oyunları

  1. Coin Master
  2. Garena Free Fire
  3. Genshin Impact
  4. Lords Mobile
  5. Lineage M
  6. Uma Musume Pretty Derby
  7. Pokemon Go
  8. Candy Crush Saga
  9. PUBG Mobile
  10. Gardenscapes

PES 2021 Mobil İndirme Sayısı Dudak Uçuklatıyor!
OYUN

PES 2021 Mobil İndirme Sayısı Dudak Uçuklatıyor!

PES 2021 mobil indirme sayısı ile adeta dudak uçuklattı. Pro Evolution Soccer 2021 isimli yapımın mobil sürümü büyük bir başarının altına imza attı.

YORUMLAR