Marvel's Spider-Man: Miles Morales Geliştirilme Süreci Tamamlandı

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'ten müjdeli haber geldi. Oyunun geliştirilme süreci tamamlandı ve ertelenme olmaksızın satışa sunulacak.

Eğer Marvel’s Spider-Man oyununu sevmişseniz, benzer bir deneyim sunacak bir devam oyunu geliyor. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales geliştirilme süreci tamamlandı. Detaylar haberimizde. 

Insomniac Games tarafından geliştirilmekte olan devam oyunu, Haziran ayında gerçekleştirilen PlayStation 5 sunumunda duyurulmuş ve geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen bir diğer PlayStation 5 sunumunda da ilk oynanış gösterimi ile karşımıza çıkmıştı.  

Marvel’s Spider-Man için bağımsız bir genişletme paketi olarak geliştirilmiş olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, ana oyunun bir yıl sonrasındaki bir zamanda geçecek. Hikayeye göre Noel tatili gecesinde bir enerji şirketi ile yüksek teknolojili suç ordusu arasında bir çatışma patlak veriyor. Ne şans ki ana karakterimizin evi tam da bu çatışmanın ortasında bulunuyor. Dahası ise bir güç tarafından yeni evi yok edilmekle tehdit edilen Miles Morales, New York şehrini kurtarmak için harekete geçiyor. Senaryo boyunca da Peter Parker karakterine göre daha farklı akrobatik hareketlere, becerilere ve güçlere sahip olacak bu güçlerinde ustalaşmaya çalışırken bir yandan da yeni Spider-Man olma yolunda emin adımlarla ilerleyecek. 

Oyun her ne kadar PlayStation 5 için duyurulmuş olsa da, Sony Interactive Entertainment oyunculara hoş bir sürpriz yaparak PlayStation 4 için de geliştirilmekte olduğunu müjdelemişti. Dahası ise  PlayStation 4 versiyonunu almış olan oyuncuların PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz yükseltebilmelerinin yanı sıra, kayıt dosyası aktarımı yapabilmeleri de mümkün olacak. Eğer Marvel’s Spider-Man Remaster versiyonunu barındıran Ultimate sürümüne yükseltmek isterseniz de fazladan $20 / €20 harcama yapmanız gerekeceğini de söylemeden geçmeyelim. 

Yeni nesil PlayStation için satışa sunulacak olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, 4K, HDR ve Işın İzleme desteğinin yanı sıra 60 FPS, DualSense ile uyarlanabilir tetikler ve dokunsal geri bildirim, üç boyutlu ses ve SSD sayesinde kısalan yükleme süreleri gibi gelişmiş özelliklere sahip olacak.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Tamamlandı

Insomniac Games bugün Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ile ilgili sevindirici bir duyuru daha yaptı. Twitter üzerinden yapılan esprili bir paylaşım ile oyunun hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 sürümlerinin geliştirilme süreçlerinin tamamlandığı müjdelendi. 

 

Bu duyuru ile Marvel’s Spider-Man: Miles Morales oyununun, ertelenme durumu da ortadan kalmış oldu. Yani sabırsızlıkla beklenen oyun, 12 Kasım 2020 tarihinde hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 için satışa sunulmuş olacak.  

Geliştirilme sürecinin tamamlanmasını takiben fiziksel sürümleri için seri basıma geçilmişken, aynı zamanda çeşitli hata çözümlemelerinin, iyileştirmelerin ve oyunun genel denge ayarlamalarının uygulanacağı ilk gün güncellemesi için de hazırlıklara başlanmış olduğunu söyleyelim. 

Önümüzde oyunun çıkışı için daha epey bir zaman var ve Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games, bu zamanı boş geçmeyeceklerdir. Diğer bir deyişle, çıkışa kadar olan zamanda yeni tanıtımların yapılmasını ve yeni detayların paylaşılmasını bekleyebiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız. 

Bazı PS5 Oyunlarının Boyutu Belli Oldu!
OYUN

Bazı PS5 Oyunlarının Boyutu Belli Oldu!

Yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in çıkışına sayılı günler kala bazı video oyunlarının dosya boyutu belli oldu. Sony tarafından yapılan açıklamanın neticesinde milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenen bazı video oyunlarının PS5'te ne kadar depolama alanı kullanacağı gün yüzüne çıktı.

YORUMLAR