Marvel's Spider-Man 2'nin Yapımcılarından Yeni Detaylar Geldi!

Marvel's Spider-Man 2'nin geliştirici ekibi Insomniac Games, gerçekleştirdiği bir yayında oyunun geliştirme sürecine dair yeni detaylar paylaştı. İşte detaylar!

Marvel's Spider-Man 2'nin Yapımcılarından Yeni Detaylar Geldi!

Elbette Insomniac Games hiçbir zaman Marvel's Spider-Man 2'yi geliştirme konusunda kötü şeyler söylemeyecek olsa da oyunun anlatı yönetmeni Jon Paquette'in oyun hakkında söylediği şeyler önemli noktalara ışık tutuyor.

Yakın zamanda Insomniac Games'in Marvel's Spider-Man'i oynadığı bir canlı yayın sırasında Paquette yeni oyunla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Marvel's Spider-Man 2 için çok heyecanlıyım. Açıkçası söyleyebileceğim pek bir şey yok ama bunun şimdiye kadar yaptığımız en iyi oyun olması için gerçekten çok çalışıyoruz ve bunu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."

Marvel's Spider-Man 2'nin Çıkış Tarihi Yakında Duyurulabilir

Bu yıl PS5 için piyasaya sürülmesi beklenen oyunla ilgili Insomniac Games eleştirel anlamda iyi dönüşler almayı başarırsa Spyro: Year of the Dragon ve Ratchet & Clank: Up Your Arsenal ile iki kez elde ettiği 91'in üzerinde bir genel Metacritic derecesine ulaşabilir.

Bu ayın sonunda büyük çaplı bir PlayStation Showcase'in yapılacağı söylentileri yoğun bir şekilde devam ederken, Marvel's Spider-Man 2'ye yeni bir bakış atma ihtimalimiz de bulunabilir. Kim bilir? Belki oyunun çıkış tarihini de öğrenebiliriz.

Peki sizin Marvel's Spider-Man 2'den beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Spider-Man: Across the Spider-Verse'in Süresi Açıklandı: Rekor Uzunlukta!
Sinema

Spider-Man: Across the Spider-Verse'in Süresi Açıklandı: Rekor Uzunlukta!

Yaklaşan Spider-Man: Across the Spider-Verse devam filminin arkasındaki ekibin anlatacak oldukça uzun bir hikâyesi olduğu anlaşılıyor.

Sony'den Yeni PlayStation Showcase Etkinliği: Tarih Ortaya Çıktı!
OYUN

Sony'den Yeni PlayStation Showcase Etkinliği: Tarih Ortaya Çıktı!

Sony'nin Geoff Keighley'in yakın zamanda duyurduğu Summer Game Fest 2023'ten önce yeni bir PlayStation Showcase yayınlayacağı ortaya çıktı.

YORUMLAR