Mayıs 2021 En Çok İndirilen Mobil Oyunlar Açıklandı

Mayıs 2021 en çok indirilen mobil oyunlar duyuruldu. Peki, geçtiğimiz ay en çok indirilen mobil oyunlar neler? İşte Sensor Tower tarafından paylaşılan liste!

Mayıs 2021 en çok indirilen mobil oyunlar belli oldu. Peki, 2021 yılının mayıs ayında en çok hangi mobil oyunlar indirildi? Sensor Tower tarafından  yayımlanan listeye ilişkin tüm ayrıntılar haberimizde.

Mayıs 2021 En Çok İndirilen Mobil Oyunlar Neler?

  1. Hair Challenge
  2. Bridge Race
  3. Paper Fold
  4. Ludo King
  5. Garena Free Fire
  6. Subway Surfers
  7. Candy Crush Saga
  8. High Heels
  9. Going Balls
  10. Makeover Run

Sensor Tower tarafından paylaşılan rapora göre mayıs ayında en çok indirilen mobil oyun Hair Challenge oldu. Zynga tarafından geliştirilen oyun, geçtiğimiz ay dünya genelinde 36,5 milyon kez indirildi. Hair Challenge, toplam indirme sayısının yüzde 22,4'ünü Hindistan'dan, yüzde 7,5'ini Brezilya'dan elde etti.

Paylaşılan listenin ikinci sırasında 32,3 milyon indirme sayısı ile Bridge Race yer aldı. Supersonic tarafından geliştirlen ve çok kısa sürede popüler olan mobil oyun, toplam indirme sayısının yüzde 18,5’ini Hindistan'dan, yüzde 8'ini ise Brezilya'dan elde etti.

Good Job Games tarafından geliştirilen Paper Fold isimli yapım, listenin üçüncü sırasında yer aldı. Dördüncü sırada Gametion tarafından geliştirilen Ludo King yer alırken beşinci sırada ise Garena Free Fire konumlandı. Altıncı sırada sonsuz koşu türündeki Subway Surfers yer alırken yedinci sırada ise Candy Crush Saga konumlandı.

Mayıs 2021 App Store’un En Fazla İndirilen Mobil Oyunları

  1. Hair Challenge
  2. Bounce and Collect
  3. Paper Fold
  4. Project Makeover
  5. PUBG Mobile
  6. Bridge Race
  7. Roblox
  8. Slice It All!
  9. Subway Surfers
  10. Call of Duty: Mobile

Mayıs 2021 Google Play’in En Fazla İndirilen Mobil Oyunları

  1. Hair Challenge
  2. Bridge Race
  3. Paper Fold
  4. Ludo King
  5. Garena Free Fire
  6. Going Balls
  7. Candy Crush Saga
  8. Subway Surfers
  9. Muscle Rush
  10. High Heels

Geçtiğimiz ayın en çok indirilen mobil oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sensor Tower tarafından paylaşılan liste ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Mayıs 2021 En Çok Kazanan Mobil Oyunlar Açıklandı
OYUN

Mayıs 2021 En Çok Kazanan Mobil Oyunlar Açıklandı

Mayıs 2021 en çok kazanan mobil oyunlar belli oldu. Sensor Tower tarafından paylaşılan rapora göre Tencent tarafından geliştirilen Honor of Kings, yine oldukça büyük bir başarının altına imza attı.

YORUMLAR