Merakla Beklenen LG G5'in Detaylı Özellikleri Sızdırıldı

2016'da piyasaya çıkması beklenen LG G5'in tam kapsamlı özellikleri Reddit'ten internete sızdırıldı.

Merakla Beklenen LG G5'in Detaylı Özellikleri Sızdırıldı

LG'nin 2016 yılında piyasaya sürmesi beklenen yeni amiral gemisi LG G5'in teknik detayları ve görüntüsü internete sızdırıldı.

CES 2016 tüketici elektroniği fuarı yaklaştıkça teknoloji devlerinin de yeni modelleri tek tek internete sızmaya başladı. Bu sefer Reddit'ten sızdırılan haberlerin odağında ise LG'nin yeni amiral gemisi LG G5 bulunuyor. mobile_leaks adlı bir hesaptan yapılan açıklamalar LG G5'in tüm teknik özelliklerini ve bir de arka görselini içeriyor. 

Daha öncelerde LG G5 hakkında yapılan haberlerde bu telefonun metal kasaya sahip olacağı söyleniyordu. Sızdırılan görsele bakıldığında bu söylentinin doğru olduğu, telefonun metal kasaya sahip olacağı açıkça görülebiliyor. Çift arka kameraya sahip olacak LG G5'in 16 MP ve 8 MP arka kameralara sahip olacağı da sızan haberler arasında. Lazer otofokuslu olacak olan kameraların bulunduğu bölümde bir de kalp ritmi ölçen sensör yer alacak. Ön kameranın ise 8 MP olacağı iddia edilmiş. 

LG G5 metal gövde ve tümleşik bataryanın yanı sıra SIM+ Micro SD kart yuvasıyla birlikte gelecek. Daha öncelerden 5.6 inçlik bir ekrana sahip olacağı söylenen G5'in son dedikoduya göre 5.3 inçlik ekrana sahip olacağı söyleniyor. LG bu amiral gemisinde Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 grafik işlemcisi ve 3 GB RAM kullanmayı tercih etmiş. Gelen haberlere göre telefonda parmak izi okuyucusu, basınç ölçer ve USB Type-C'nin yer alacak. LG G5'in ne zaman piyasaya sürüleceğine dair her hangi bir bilgi ise şu an mevcut değil. 

LG G5 için Bazı Özellikler ve Muhtemel Çıkış Tarihi Sızdırıldı

LG Yeni G5 ve V10 Cihazlarına Ağırlık Veriyor G Flex 3 Rafa Kalkıyor

YORUMLAR