MessageMe'ye 75 Günde 5 Milyon Kullanıcı

WhatsApp, Viber, Google+ Hangouts ve daha birçok mobil mesajlaşma uygulamasının yer aldığı pazar gerçekten çok kalabalık olmasına rağmen, bu pazara sonradan giriş yapmış uygulamalardan biri olan MessageMe gerçekten kayda değer bir gelişme kaydetmeyi başar

MessageMe'ye 75 Günde 5 Milyon Kullanıcı

WhatsApp, Viber, Google+ Hangouts ve daha birçok mobil mesajlaşma uygulamasının yer aldığı pazar gerçekten çok kalabalık olmasına rağmen, bu pazara sonradan giriş yapmış uygulamalardan biri olan MessageMe gerçekten kayda değer bir gelişme kaydetmeyi başardı.

Çıkış yaptıktan sonra yaklaşık 1 milyon kadar iOS ve Android kullanıcısının cihazları üzerinde yerini almayı başaran uygulama, 75 gün sonunda toplam 5 milyon kayıtlı kullanıcı sayısına ulaşmayı başararak bu alanda ne kadar iddialı olduğunu göstermiş oldu. Şu an yazılım üzerinde bir saniyede ortalama 1500 bildirim mesajı görüntülenirken, kullanıcılar tarafından uygulama üzerine yine bir saniyede ortalama 8 adet resim yükleniyor.

Özellikle rakiplerinden habersiz olan deneyimsiz Android ve iOS kullanıcılarını kendi tarafına çekmeye çalışan MessageMe uygulaması; resim, video, ses, müzik, karalama gönderme gibi özellikleriyle dikkat çekmeye çalışırken, bu özellikden farklı olarak arkadaşlar arasında konum bilgisi gönderme gibi gelişmiş özellikleriyle de fark yaratmaya çalışıyor.

Ayrıca şirketin CEO'su Arjun Sethi uygulamaya entegre edebilecekleri etiket ve para gönderme gibi özelliklerin hazır olduğunu ama bu özellikleri aktifleştirmeden önce daha yüksek sayıda bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Eğer sizlerde kullanmakta olduğunuz mobil mesajlaşma uygulamalarından sıkıldıysanız ve farklı bir şeyler denemek istiyorsanız, gelişmiş özelliklere sahip olan bir mobil mesajlaşma uygulaması olan MessageMe'yi deneyebilirsiniz.

Google Chrome Güncellendi!

YORUMLAR