Metal Tasarımlı Huawei Ascend P8'in Fotoğrafı Sızdırıldı

Teknoloji konusunda başarılı şirket Huawei'nin henüz tanıtmadığı metal kasalı telefonu Huawei Ascend P8'in fotoğrafları sızdırıldı.

Metal Tasarımlı Huawei Ascend P8'in Fotoğrafı Sızdırıldı

Akıllı telefon pazarına 2015 yılında iyi bir yerden giriş yapmak isteyen Huawei, Ascend P8 ismini taşıyan metal kasalı bir telefon üretiyor. Bu telefona ait görüntüler ve bazı önemli bilgiler faili meçhul kişiler tarafından sızdırıldı.

Huawei'nin metal kasalı yeni amiral telefonu Ascend P8, Full HD çözünürlükte ve 5.2 büyüklüğünde bir ekrana sahip. İddialara göre bu telefon performans gücünü HiSilicon Kirin 930 ismini taşıyan yonga setinden alacak. Ayrıca Huawei Ascend P8 diğer akıllı telefonlara oranla oldukça ince bir tasarıma sahip. İnceliğinin yanı sıra cihazda en çok kasanın tamamen metal parçalarla üretilecek olması ilgi çekiyor. Sızdırılan resimlere baktığımızda; Huawei Ascend P8'in bir kamera ve kamerayla entegre bir flaşa sahip olacağını görüyoruz. Yan tarafta ise bir tane SIM kart girişi ve MicroSD kart girişi bulunuyor. Kesin olmayan ama resme bakılarak söylenen bilgilere göre bu cihaz çift SIM kart desteğiyle de üretilebilir.

Huawei Ascend P8'in Ocak ayında düzenlenecek olan CES 2015'te tanıtılması bekleniyor. Eğer buradaki etkinliğe yetişmezse cihaz Mart ayında Mobil Dünya Kongresinde kesin olarak tanıtılacak.

Huawei'nin Yeni Akıllı Telefonu Ascend GX1 Resmi Olarak Tanıtıldı 

YORUMLAR