Microsoft Çalışanlarının Tercihi Apple

Herşey eski Microsoft patronunun iPhone kullanırken yakalanması sonucu başladı.

Microsoft Çalışanlarının Tercihi Apple

Herşey eski Microsoft patronunun iPhone kullanırken yakalanması sonucu başladı. Microsoft'un eski patronu Steven Sinofsky CES 2013 ile ilgili bir tweeti iPhone 5 üzerinden paylaşınca dikkatleri üzerine çekti. Takipçileri de bu durumu merak ederek nedenini Sinofsky'e sordular. Sinofsky ise mizahı bir yaklaşımla "sadece rekabeti dengelemeye çalışıyorum." diyerek cevap verdi.

Bu mizahı yaklaşımın ardından sosyal medyada konuyla ilgili tartışma platformlarında başka eski Microsoft çalışanları da açıklamalarda bulundular. Diğer firmaların ürünlerini kullanmanın yeni birşey olmadığını belirten eski Microsoftçular Steven Sinofsky'e destek çıktılar. Sinofsky ek olarak şu açıklamaları yaptı: "Şu ana kadar çıkmış olan tüm iPhone'lara ( iPad'ler, Galaxy ve Kindle'lar da dahil ) sahip oldum. Aslında bir ürünü günübirlik kullanmak daha iyi ve CES'ten önce iPhone 5'i kullanmaya başladım ve bir ay daha kullanmayı düşünüyorum. Daha öncesinde ise Lumia 920'mi kullanıyordum. Aynı amaçla ofisteyken SmartSuite ve Google Docs kullanarak uzun zaman geçirdim. "

Eski Windows Phone patronu Charlie Kindel ise şu an Windows Phone 8'e sahip bir HTC kullandığını ama daha öncesinde hem iPhone hem Android cihazlar kullandığını belirtti. Charlie Kindel'ın şu anki bilgisayarı ise Macbook Air.

İlginç olan ise Microsoft çalışanların Microsoft ürünlerini ücretsiz kullanabiliyor olması. Daha da ilginci eskiden Bill Gates'in çocuklarının Apple cihazları kullanmasını yasaklıyor olmasıydı.

Windows 8 önizleme sürümleri bugün sona eriyor

YORUMLAR