Microsoft, Windows 10'da Saptadığı Önemli Bir Açık İçin Güncelleme Yayınladı

Windows 10 yükseltme işlemleri öncesinde, sistem için yapı ve iyileştirme güncellemeleri bu hafta hız kazanacak.

Microsoft, Windows 10'da Saptadığı Önemli Bir Açık İçin Güncelleme Yayınladı

29 Temmuz’da yayınlanacak Windows 10 yükseltme işlemleri öncesinde, Microsoft sistem için yapı ve iyileştirme güncellemelerine hızla devam ediyor.

Windows Insider üyeleri için yayınlanan Windows 10 Teknik Önizleme 10124 sürümü, diğer teknik ön izleme sürümlerinin aksine kümülatif güvenlik güncellemeleri alıyor. Microsoft’un Windows 10 yöneticilerinden Gabirel Aul’un Twitter’dan duyurduğu KB3074674 güncellemesi, geçen haftadan bu yana yayınlanan güvenlik iyileştirmelerinin üzerine gelen en son güncelleme oldu.  

Microsoft’un bu güncellemeyi yapmasının sebebinin ise Windows 10 üzerinden kullanıcıların siber saldırıya maruz kalabilmesini önlemek. Teknoloji dergilerinin internet üzerindeki haberlerinde ise Windows 10’da bu tür açıkların çok fazla olduğu ve önümüzdeki 7 gün boyunca, her gün Microsoft’un bu tip güncellemeler yayınlamaya devam edeceği konuşuluyor.

Sonuç olarak Microsoft 29 Temmuz’da yapılacak güncelleme için sunacağı sürümün sıkıntılarını en aza indirmeye var gücüyle çalışıyor. Windows Insider üyeleri Windows 10 sürüm 10240 ile herkesten önce yükseltme yapma şansına sahip olacaklar. Windows 7 ve 8.1 kullanıcıları ise 29 Temmuz’da tüm güvenlik güncellemeleri tamamlanmış sürümlerine yükselebilecekler.

İşte Windows 10'a Geçmek İçin En İyi Zaman

Windows 10 Çıkmadan Önce Microsoft 3 Önemli Açıklamada Bulundu

YORUMLAR