Microsoft Windows 8 Satışlarından Dertli

Microsoft Windows 8'in satışlarının kötü gittiğine dair açıklama yapan Acer Amerika başkanı Emmanuel Fromont gerçekten haklı olabilir mi?

Microsoft Windows 8 Satışlarından Dertli

Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 8’in satışlarının kötü gidiyor olabileceğine dair bazı işaretlerden Windows 8 Satışları Kötü mü Gidiyor başlıklı haberimizde bahsetmiştik. Anlaşılan o ki Microsoft insanları Windows 8’in iyi bir başlangıç olduğu konusunda ikna etmekte zorlanıyor.

The New York Times’a bir demeç veren Acer Amerika başkanı Emmanuel Fromont Windows 8 satışlarının beklenenin oldukça altında olduğuna işaret ederek “Bu hiç şüphe yok ki, çok yavaş bir başlangıç.”

Microsoft’un pazardaki durumunun yavaş ilerlediğini tek düşünen elbette Acer yöneticisi değil. NPD DisplaySearch analisti Stephen Baker da “Herkesin daha iyi bir başlangıç beklediğini biliyorum.” diyerek Windows 8 satışlarına dair şüpheleri doğruladı.

Microsoft ise Surface RT tabletin satışlarının düşük olduğunu kabul etmiyor ve Windows 8’in piyasaya sürülür sürülmez 40 milyon satış gerçekleştirdiğinin altını çiziyor.

Next Piri Reis GPS Navigasyon Cihazı İncelemesi

YORUMLAR