Microsoft: Windows Live Messenger 15 Mart'ta Ölecek

Windows Live Messenger kısa bir süre içinde kullanıma kapanacak. Buna dair tüm gelişmeleri ve Microsoft’un doğrulmasını size aktarmıştık. Microsoft’un kullanıcılara dair yaptığı yeni bir bilgilendirme ile söz konusu servisin 15 Mart 2013 itibariyle kulla

Microsoft: Windows Live Messenger 15 Mart'ta Ölecek

Windows Live Messenger kısa bir süre içinde kullanıma kapanacak. Buna dair tüm gelişmeleri ve Microsoft’un doğrulmasını size aktarmıştık. Microsoft’un kullanıcılara dair yaptığı yeni bir bilgilendirme ile söz konusu servisin 15 Mart 2013 itibariyle kullanıma kapatılacağı açıklandı.

Windows Live Messenger ya da yıllardır bildiğimiz ismiyle MSN, 15 Mart günü ölecek. Anlık mesajlaşma hizmetini sadece Skype üzerinden sağlamak isteyen Microsoft’un aldığı bu kadar kuşkusuz milyonlarca kullanıcıyı üzüyor. “The Messenger Team” adıyla kullanıcılara bir bilgilendirme iletisi gönderen Microsoft’un konuyla ilgili mesajında, Windows Live Messenger kullanıcılarının Messenger ID yani Microsoft Hesabı ile Skype’ı kullanmaya başlayabileceklerinin altı çizildi. Bununla birlikte mesajlaşma deneyimini Skype üzerinden yaşamanın akıllı telefon ve tabletlerle daha iyi sağlanacağına değinildi.

Skype’ı kullanmayan ziyaretçilerimizin şimdiden Skype’a geçmelerini ve söz konusu servise alışmaya başlamalarını öneriyoruz. Bu doğrultuda aşağıdaki rehber yazılarımızı göz atabilirsiniz.

Skype Kurulumu ve Kullanımı

MSN Hesabıyla Skype Üzerinde Nasıl Oturum Açılır?

Skype'ta Ses ve Video Ayarları

Skype Gizlilik Ayarlarınızı Düzenleyin

YORUMLAR