Microsoft, Windows Phone için Remote Desktop'ı Yayınladı

Microsoft, uzak masaüstü uygulaması Remote Desktop'ın Windows Phone sürümünü yayınladı.

Microsoft, Windows Phone için Remote Desktop'ı Yayınladı

Microsoft, Windows Phone kullanıcılarının uzun süredir beklediği uzak masaüstü uygulaması Remote Desktop’ı nihayet yayınladı. Windows Phone 8 ve üzeri sistemli cihazlarla uyumlu olan uygulamanın detayları haberimizde.

Yazılım devi Microsoft, uzaktan yönetim uygulaması Remote Desktop’ın iOS ve Android sürümünü geçtiğimiz Ekim ayında kullanıcılara sunmuş, Windows Phone için çalışma içerisinde olduklarını belirtmişti. Uzun bir beklemenin ardından uygulama Windows Phone Mağazası’na giriş yaptı. Önizleme sürümü olarak karşımıza çıkan Remote Desktop, Windows Phone 8.1 işletim sistemli cihazlarla uyumlu. Uygulamanın bir önceki Windows Phone sürümü olan 8 ile neden uyumlu olmadığı ve olmayacağı ise şirket tarafından açıklanmadı.

Zengin çoklu dokunmatik deneyimini destekleyen ve gelişmiş sıkıştırma ve bant genişliği kullanımı ile yüksek kalitede video ve ses akışı sunan Remote Desktop Preview uygulaması ile Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ve Windows Server 2012 R2, Window Server 2012, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2003 yüklü bir bilgisayarı uzaktan yönetmek mümkün.

Hareket halindeyken kişisel bilgisayarlara hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde erişim izni veren Remote Desktop’ın Windows Phone sürümünü Tamindir aracılığıyla güvenli ve hızlı bir şekilde cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Diğer platformlar için:

Project Naptha ile Resimlerden Metin Kopyalayın

YORUMLAR