Microsoft Your Phone'a "Bilgisayardan Arama Yapma" Özelliği Geldi

Microsoft Your Phone uygulaması güncellendi. Windows 10 kullanıcıları bilgisayardan arama yapabilecek.

Microsoft’un bilgisayar üzerinden telefonu yönetmeye izin veren uygulaması Your Phone güncellendi. Windows 10 kullanıcıları artık telefonlarına gelen aramaları bilgisayardan cevaplayabilecek ve arama yapabilecek.

Kullanıcıların iş akışınızı bozmadan telefonlarında yaptıkları hemen her şeyi bilgisayardan yapabilmelerini sağlayan Your iPhone (Telefonunuz) uygulaması önemli bir güncelleme aldı. Telefon bildirimlerini bilgisayardan alma ve yönetme, kısa mesajları yanıtlama, Android telefondaki son fotoğraflara anında erişme özelliklerine arama eklendi. Windows Insider Twitter hesabı üzerinden YourPhone uygulamasına Arama özelliğinin getirildiği duyuruldu. Daha doğrusu Insider programına katılan kullanıcıların aylardır test ettiği özellik herkesin kullanımına açıldı. Yeni özellik, Windows 10 PC üzerinden arama yapmanızı ve gelen aramaları yanıtlamanızı sağlıyor. Arama geçmişini görmek de mümkün.

Bilgisayar başındayken telefonu masanın üzerinden alma veya cepten çıkarma zahmetini rafa kaldıran Your Phone uygulamasında şu an için tek eksik ekran yansıtma. Microsoft’un bu özelliği getirmek için Samsung’la çalışabileceği konuşuluyor.

 

YORUMLAR