Minecraft Classic: Minecraft'ı İndirmeden Tarayıcıdan Ücretsiz Oynayın

Minecraft Classic Web: Minecraft'ı indirmeden tarayıcıdan ücretsiz oynayın!

Minecraft oyunun 10. yıl dönümü şerefine oyunun yapımcıları ücretsiz özel sürüm yayınladı. Minecraft’ı indirmeden tarayıcıdan oynamak isteyenler için özel olarak hazırlanan Minecraft Classic Web sürümü, tamamıyla ücretsiz.

Blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyun olan Minecraft, PC, konsol, mobil, tüm platformlarda indirilebilen ve farklı yaş gruplarında kitlesi olan nadir oyunlardan. Geçtiğimiz günlerde oyunun çıkışının üzerinden 10 yıl geçmesinin şerefine Mojang, Minecraft’ı tarayıcı üzerinden oynamaya açtı. Aslında Minecraft oyunu hali hazırda tarayıcıdan oynanabiliyor ancak Java gereksinimi duyuyordu. Artık Minecraft Classic’i istenilen bir web tarayıcıdan oynamak mümkün. Herhangi bir indirme yapmadan tamamıyla ücretsiz olarak oyunu oynayabiliyorsunuz. Yalnız, oyun PC üzerinden oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Klavye ve fare gereksinimi dışında Minecraft’ın ilk - orijinal sürümü olduğu belirtmek gerek. Ayrıca sadece Yaratıcı modu açılmış, düşmanlarla savaşılan Hayatta Kalma modu yok. Oyunu kaydetme seçeneğinin olmaması da bazı kişiler için eksi.

İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızı davet ederek (9 kişiye kadar) oynayabileceğiniz orijinal Minecraft oyunu Minecraft Classic’e linkinden giriş yapabilir, hemen maceraya atılabilirsiniz. Minecraft ücretsiz deneme sürümü ve Minecraft Android ve iOS indirme bağlantılarını da aşağıda bulabilirsiniz.

 

Minecraft AR (Artırılmış Gerçeklik) Oyunu Geliyor
OYUN

Minecraft AR (Artırılmış Gerçeklik) Oyunu Geliyor

Microsoft’un geliştirici konferansı Build 2019’da dünyanın en çok indirilip oynanan oyunlarından Minecraft’ın özel bir sürümü tanıtıldı.

Minecraft’ın Yaratıcısı Oyunun 10. Yıl Etkinliğine Davet Edilmedi
OYUN

Minecraft’ın Yaratıcısı Oyunun 10. Yıl Etkinliğine Davet Edilmedi

Minecraft’ın yaratıcısı Markus 'Notch' Persson’ın, önümüzdeki ay İsveç’in Stockholm kentinde düzenlenecek olan Minecraft’ın 10.

Gerçek Oyuncularla Çekilen Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu
OYUN

Gerçek Oyuncularla Çekilen Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Uzun süredir gündemde olan, gerçek oyuncuların oynadığı Minecraft filmi için yeni iddialar ortaya atıldı. Daha önce ertelendiği duyurulan filmin, 4 Mart 2022 tarihinde vizyona gireceği dile getirildi.

YORUMLAR