Minecraft'ın En Büyük Güncellemesi 1.8.8 Yayınlandı

Minecraft için yayınlanan güncellemelerin en büyüğü olma özelliği taşıyan 1.8.8 güncelleme sürümü oyuncuların kullanımına açıldı.

Minecraft'ın En Büyük Güncellemesi 1.8.8 Yayınlandı

Mojang tarafından geliştirilen başarılı açık dünya oyunu Minecraft gelişmeye devam ediyor. Yapımcılar milyonlarca kişi tarafından oynanan oyunun bu zamana kadarki en büyük güncellemesini yayınladı.

Piksel piksel bir tasarıma sahip olmasıyla oyuncuların ilgisini çeken Minecraft, 2009 yılından bu zamana kadar sürekli gelişti ve oyuncu kitlesini arttırdı. Çeşitli modlarla değiştirilebilen oyunda bazıları mimar olup ilginç binalar tasarlarken, bazıları da kaligraf olup şekilli yazılar yazdı. Mojang, oyunu geliştirip eğlenceli hale getirilmesini tamamıyla oynayan kişilere bıraktı. İşte bu yüzden de Youtube'da en çok videoları çekilen oyun Minecraft haline geldi.

Minecraft çeşitli aralıklarla sürekli güncelleniyor ve yeni bloklara-kılavuzlara kavuşuyor. 2016 yılına girmeden önce Mojang'ın yaptığı son güncelleme çok konuşulucak gibi görünüyor. Çünkü 1.8.8 olarak adlandırılan yeni sürüm 2009 yılından günümüze kadar oyuna yapılan en büyük güncelleme özelliğini taşıyor.

Minecraft'ın 1.8.8 sürümünde neler var?

Tüm modlar için oyuna yeni ürünler eklendi. Bunları tavşan, koyun, somon, iksir ve balık gibi ürünlerin çeşitlenmiş türleri olarak nitelendirebiliriz. Yaratıcı moda özel Guardian Spawn Egg ve Spawn Egg başta olmak üzere yeni öğeler eklendi. Yeni güncellemeyle birlikte öldürmekte zorlanacağınız ve kaçarken bol aksiyon yaşayacağınız yeni karakterler de oyuna çoktan eklenmiş durumda. Daha sayamadığınız onlarca farklı yenilik Minecraft oyununda sizleri bekliyor. Yeni güncellenen sürümü denemek isterseniz aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Minecraft'ın yeni güncellemesi Wii U dışındaki tüm platformlar için yayınlandı. Wii U için ise ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Minecraft Item Kodları Nasıl Yazılır?

Minecraft Benzeri Oyunlar

YORUMLAR