Mirror's Edge 2 Yapım Aşamasında

Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Mirror's Edge 2'den yeni haberler var.

Mirror's Edge 2 Yapım Aşamasında

Günümüz FPS oyunlarından daha farklı bir atmosfer sunan Mirror's Edge, çıktığı dönemde oyuncuların yoğun ilgisini üstüne çekmeyi başarmıştı. Ancak, başarılı bulunan oyun için bir devam projesi resmi olarak duyurulmadı.

2008 yılında piyasaya çıkan oyun için oyuncular 4 senedir bir devam oyunu bekliyor. Fakat resmi bir duyuru gelmese bile bugün Twitter üzerinden atılan bir mesaj oyuncuları heyecanlandırmaya yetti.

Oyunun yapımcısı Dice, uzun bir süredir Battlefield ve Medal of Honor projeleri üzerinde çalışıyordu. Ama sanırız ki bu projelerle beraber bir yandan da Mirror's Edge 2 için çalışmalarını yürütüyormuş. En azından gelen Twitter mesajı bu yorumu yaptırtıyor bizlere.

Eski EA çalışanı Benjamin Cousins, "Dice'in Mirror's Edge 2 üzerinde çalıştığı bilinen bir gerçek." mesajını Twitter üzerinden paylaşarak devam oyunu için oyunculara umut verdi.

Dice'tan yeni bir Mirror's Edge oyunu bekleyen oyuncuları heyecanlandıran bu mesajı destekleyen bir gelişmeye yakın zamanda şahit olabilecek miyiz, merak konusu...

Battlefield 3'te Yer Alan Sürprizler

YORUMLAR