MIUI 14 Alacak Telefonlar Sızdırıldı

Paylaşılan listeyle beraber MIUI 14 alacak telefonlar gün yüzüne çıktı. Peki, hangi Xiaomi, Redmi ve Poco telefon modelleri yeni güncellemeye sahip olacak?

Anıl Özünaldım -

MIUI 14 alacak telefonlar neler? Yaşanan bir sızıntıyla beraber çok sayıda Xiaomi, Redmi ve Poco kullanıcısı tarafından merak edilen soru yanıtlandı. Peki, söz konusu güncellemeyi hangi akıllı telefon modelleri alacak? Paylaşılan listeye dair detaylar haberimizde.

Piyasaya sürdüğü telefonlar ile adından sık sık söz ettiren Xiaomi, çok yakında Android 13 tabanlı MIUI 14 kullanıcı arayüzünü tanıtacak. Bu nedenle şirket tarafından üretilen telefon modellerini kullanan kişiler, hangi modellerin MIUI 14 güncellemesi alacağını merak ediyordu.

XiaomiUI'daki habere göre MIUI 14 güncellemesi verilecek Xiaomi, Poco ve Redmi modellerinin listesi gün yüzüne çıktı. Ayrıca bu güncellemeden mahrum kalacak modeller de paylaşıldı. Aktarılan bilgilere göre söz konusu güncellemeyi almayacak modeller şu şekilde:

MIUI 14 Alacak Telefonlar Listesi

Mobil

Xiaomi 12S Ultra Dayanıklılık Testi (Video)

Yukarıda MIUI 14 güncellemesine sahip olacak akıllı telefon modellerinin listesi bulunuyor. MIUI 14'ün 16 Ağustos tarihinde tanıtılması bekleniyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR