Mobil Oyunlarda Şekerlemeler Bitti, Sıra Pastalarda

Pastry Paradise Facebook üzerinden, hem mobil uygulamalarla akıllı telefonlarımızdan oynadığımız Candy Crush Saga’ya rakip olarak geldi

Mobil Oyunlarda Şekerlemeler Bitti, Sıra Pastalarda

Uzun zaman elimizden düşmeyen hem Facebook üzerinden, hem mobil uygulamalarla akıllı telefonlarımızdan durmaksızın oynadığımız Candy Crush Saga’ya rakip geldi; Pastry Paradise. Dikkat, oyunu uzun süre oynandığında çok acıkabiliyorsunuz. 

King firmasının efsanevi bağımlılık yapan oyunu Candy Crush Saga’nın pabucunu, Gameloft Pastry Paradise ile dama atıyor. Oyun mekaniği olarak üçlü ve daha fazla eşleştirme yöntemiyle oynanan oyunda, Pastry Paradise'da aşcı Hannah kötü kalpli şef aşçıya karşı mücadele veriyor, görevleri tamamlamaya çalışıyor. 

İlk bakıldığında rakibinden farklı mekaniklere sahip değilmiş gibi görünse de, oyunun birçok oynanış seçeneği olması Pastry Paradise’ı Candy Crush Saga’dan farklı kılıyor. Hem doğrusal, hem rakibe karşı hem de zamana karşı müşteriye servis yapabilme seçenekleri bulunduran oyun oldukça ilgi görüyor. 

İki aşçı arasındaki inanılmaz mücadele bölümleri ise oyuna bambaşka bir heyecan katmış. Oynamaya başlandığı zaman elden düşürülmeyecek bir oyun olan Pastry Paradise bakalım Candy Crush Saga’nın günlük 9 milyon aktif oyuncu, 67 bin indirme ve 1 milyon dolarlık gelir gibi rakamlarına ulaşabilecek mi? 

Evernote Work Chat ile Verimlilik Artacak

YORUMLAR