Modern Warfare 3 Remastered Çıkış Tarihi Netleşmiş Olabilir

Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir. Üçlemenin son halkası ile bu yıl içerisinde yeniden buluşabiliriz.

Görünüşe göre Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered çıkış tarihi netleşti. Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre, yenilenmiş sürüm bu yıl içerisinde satışa sunulacak. Detaylar haberimizde.

Call of Duty serisinde belki de en çok sevilen alt seri Modern Warfare oluyor. Üçlemenin ilki 2007, diğer ikisi ise 2009 ve 2011 yılında satışa sunulmuştu. Ana senaryo modunun yanı sıra çok oyunculu modları ile de yoğun ilgi gören oyunlar, dünya çapında milyonlar satarak rekorlar kırmıştı. Activision yıllar sonra bu oyunlardan ilkinin Remastered versiyonunu, 2016 yılında öncelikle Call of Duty: Infinite Warfare’ın özel versiyonunu alanlara ücretsiz olarak vermiş ve daha sonrasında ise bağımsız olarak da satışa sunmuştu. 

İkinci oyunun sadece ana senaryosunun dahil edildiği Remastered versiyonu ise uzun bir zamana yayılan söylentilerin ardından, geçtiğimiz yıl içerisinde öncelikle PlayStation 4 ve sonrasında PC ve Xbox One kullanıcılarıyla buluşmuştu. Her iki oyunun Remastered versiyonu geliştirilmiş dokular ve animasyonlar, fizik tabanlı görüntü oluşturma, yüksek dinamik aralıklı ışıklandırma ve çok daha fazlası ile oyuncuların beğenisine sunulmuştu. 

Peki Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered sonrasında üçüncü oyun için de böyle bir iyilik düşünülüyor mu? Bu aslında uzun zamandır merak edilen bir konuydu. Hatta aynı ay içerisinde bu yönde birtakım söylentiler çıkmış ve bu yıl içinde satışa sunulacağına işaret edilmişti. 

Modern Warfare 3 Remastered Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Bir yıllık bir sessizlikten sonra, Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered söylentileri bir kez daha gündeme geldi. Daha önceden sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan TheMW2Ghost isimli Twitter kullanıcısı, hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile önemli detaylar aktardı

Kullanıcının belirttiğine göre, üçlemenin son halkası da ikinci halkası gibi sadece ana senaryo modunun yenilenmiş versiyonu olarak gelecek. Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered adı altında satışa sunulacak olan oyun, kesin olmamakla birlikte yine bir aylığına PlayStation konsollarına özel olacağı söyleniyor. Sonrasında ise PC ve Xbox kullanıcıları ile buluşturulacakmış. Çıkış zamanı olarak bu yılın ikinci çeyreği hedefleniyormuş, ama TheMW2Ghost sonradan bir değişiklik olabileceğini de söylemeden geçmiyor. Ne var ki yenilenmiş sürümün kesinlikle bu yıl içerisinde satışa sunulacağını iddia ediyor. 

Call of Duty: Modern Warfare 3 Konusu 

Call of Duty: Modern Warfare 2 oyununun final görevinin akabinde başlayan üçüncü oyunun hikayesi de Task Force 141’in etrafında dönüyor. Delta Force ve Special Air Service ile çalışan ve Captain Price, Soap MacTavish ve Yuri’den oluşan grup, Rus aşırı milliyetçi parti lideri olan Rus terörist Vladimir Makarov’u avlamak için mücadele veriyor. Makarov’un Avrupa genelinde birçok terörist saldırının başrolünde olması, aşırı milliyetçiler ile dost kuvvetler arasında büyük çaplı bir savaşın patlak vermesine neden oluyor. 

Call of Duty: Warzone Yeni Harita Büyük Bir Hatayla Geldi!
OYUN

Call of Duty: Warzone Yeni Harita Büyük Bir Hatayla Geldi!

Call of Duty: Warzone yeni harita, kullanıcılara yeni ve nostaljik bir rekabet ortamı sağlamasının yanı sıra oyuncuların video oyunundan soğumasına neden olabilecek bir hatayla beraber geldi.

YORUMLAR