Mortal Kombat X Çıkış Tarihi Açıklandı

Warner Bros'un NetherRealm Studios tarafından hazırlanan yeni Mortal Kombat oyununun çıkış tarihi resmi olarak açıklandı. 15 Nisan 2015 gibi kesin bir tarih belirleyen yapımcılar, oyunun PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 için çıkacağını duyurdular. Windows P

Mortal Kombat X Çıkış Tarihi Açıklandı

Warner Bros'un NetherRealm Studios tarafından hazırlanan yeni Mortal Kombat oyununun çıkış tarihi resmi olarak açıklandı. 15 Nisan 2015 gibi kesin bir tarih belirleyen yapımcılar, oyunun PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 için çıkacağını duyurdular. Windows PC kullananlar da bu oyuna ulaşabilecekler. Mortal Kombat X'in daha profesyonel oyuncular için hazırlanmış mekaniklere sahip olması bekleniyor. Bu vesile ile e-sporcuların turnuvalarında iddialı bir yapım olarak parlamayı hedefleyen ekip oyun için kollarını sıvamış durumda.

Mortal Kombat X için dolaşan dedikodular arasında 4 kollu dev adam Goro'nun dönüşü de vardı ve bu varsayım büyük ihtimalle gerçek olacak. Ön siparişte bulunanlar Goro'ya oynanabilen karakterler arasından ulaşabilecekler. 20 seneyi geçkin bir oyun mazisi olan ve çelmeyle yere devrilmeyen Goro, ön siparişi verenlerin oyunun çıkış tarihinden itibaren oynayabileceği bir karakter olup gelişim sürecinde destek olanlara bir teşekkür olarak sunulacak.

Mortal Kombat serisinin yeni oyununu bekleyen siz oyunseverlerin beklentileri ve öngörüleri de bizim için önemli. Alttaki yorum kutusuna fikirlerinizi yazmayı unutmayın.

Ryse: Son of Rome Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Assassin's Creed Pirates Mobil İçin Artık Ücretsiz!

YORUMLAR