Moto X Şubat Ayında Avrupa'ya Geliyor

Motorola'nın uzun bir aradan sonra geri dönüş yaptığı amiral gemisi Moto X'in Avrupa'daki satışları Şubat ayı içerisinde başlayacak.

Moto X Şubat Ayında Avrupa'ya Geliyor

Motorola'nın amiral gemisi olan Moto X, Şubat ayı içerisinde Avrupa'da satışa sunulacak. Kişiselleştirilebilir ayarları ile birlikte geçtiğimiz aylar içerisinde Amerika'da satışa sunulan Moto X, yüksek donanım özellikleri ve uygun fiyatı ile bir çok kullanıcının beğenisini kazanmıştı.

Android 4.2.2 işletim sistemine sahip olan Moto X'de 4.7 inç'lik 720p AMOLED ekran, 1.7 GHz çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, 2 GB RAM, 2200 mAh batarya ve 10.5 megapiksel kamera bulunmaktadır. Ayrıca 16 ve 32 GB'lık hafıza seçenekleri ile satışa sunulan Moto X'in en ilgi çeken özelliklerinden birisi, satın alırken farklı renkli kapaklar tercih edebilmeniz.

Amerika'da herhangi bir kontrat olmadan 399 Dolar karşılığı satın alınan akıllı telefon, Avrupalı kullanıcılar tarafından daha yüksek fiyat ödenerek satın alınabilcek. Amerika'daki fiyatlara göre daha yüksek meblağlar ödemeye alışkın olan Avrupa'da ise fiyatlar şu şekilde olacak. Moto X'i kontratsız satın almak isteyen İngilizler 624 Dolar, kontratsız olarak satın almak isteyen Fransız ve Almanlar ise 546 Dolar ödeyecek. Fakat İngiliz vatandaşlar telefonu Amazon, Phones 4U, Carphone Warehouse, O2 ve Techdata gibi şirketlerden kontratlı olarak ayda 41 Dolar'dan başlayan ödeme seçenekleri ile satın alabilecek.

Motorola'nın çok uzun bir aradan sonra geri dönüş yaptığı amiral gemisi Moto X'in beklenen rakamlara ulaşmadığı konuşulsada, Apple ve Samsung gibi dev şirketler ile rakabete girmek pek de kolay bir iş değil.

Moto X hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Mobil Uygulama Kullanımı 2013 Yılında Yüzde 115 Arttı

YORUMLAR