Motorola Moto G9 Power Tanıtıldı: 60 Saatlik Pil Ömrü

Motorola Moto G9 Power teknik özellikleri ve fiyatı açıklandı. İşte Motorola'nın 60 pil ömrü sunan yeni Moto G9 Power cihazı.

Motorola, göze çarpan yepyeni özelliklere sahip olan fiyat/performans telefonu Moto G9 Power'ı duyurdu. Motorola'nın 6.000 mAh pille 60 saate kadar pil ömrü sağlayacağını iddia ettiği Moto G9 Power teknik özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Motorola Moto G9 Power teknik özellikleri

Motorola'nın yeni Moto serisi telefonu özellikle fiyat/performans dengesini yakalamasıyla dikkat çekiyor. Yeni cihaz; 6,8 inçlik HD+ ekran, Snapdragon 662 yongası, 4 GB RAM ve 128 GB genişletilebilir depolamaya sahip. 64MP birincil arka kamera (düşük ışıklı çekimler için piksel birleştirme barındırıyor), 2 MP makro kamera ve selfie tarafında ise 16 MP ön kamera ile 2 MP derinlik sensörü bulunduruyor.

Motorola ayrıca Moto G9 Power'da yer alan 6.000 mAh'lık devasa pilin 60 saat veya yaklaşık 2,5 gün kullanmak için yeterli olduğunu iddia ediyor. Kullanıma bağlı olarak değişiklik gösterebilen bu durum, şirkete göre orta seviye kullanıcıları kapsıyor. Ancak yine de hafta sonunu tek bir şarjla geçirme fikri kulağa hiç fena gelmiyor.

Motorola, cihazın dökülmeye veya soyulmaya karşı koruyan, ancak suya daldırmaya dayanamayan bir kasaya sahip olduğunu da itiraf etti. Electric Violet ve Metallic Sage olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulan Moto G9 Power, 20W'a kadar şarj hızını destekliyor ve kutudan Android 10 ile çıkıyor.

Motorola'nın yeni telefonunda bağlantı için Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık girişi bulunduğunu da hatırlatalım.

Daha önceki selefi olan G8 Power'a göre biraz daha büyük bir ekrana, daha iyi bir kameraya ve daha büyük bir bataryaya sahip bu modelin fiyat etiketi de kullanıcıları sevindirecek. Moto G9 Power fiyatı Avrupa'da 200 Euro (yaklaşık 2.033 TL) olarak belirlenmiş, ancak çıkış tarihinin henüz paylaşılmadığını hatırlatalım. Önümüzdeki haftalarda Asya, Latin Amerika ve Orta Doğu'daki "belirli ülkelere" gelecek cihazın Türkiye'de satılıp satılmayacağı açıklanmadı.

Peki ya siz yeni Motorola Moto G9 Power teknik özellikleri ve fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz, Türkiye'de orta segment kullanıcıları için satışa sunulursa almayı düşünür müsünüz? Yeni Motorola cihazı hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşın.

Google'a Rakip Olacak Apple Arama Motoru Geliyor
İNTERNET

Google'a Rakip Olacak Apple Arama Motoru Geliyor

Apple arama motoru geliyor: Ortaya çıkan yeni bir raporda Apple'ın, Google'ın yerini almak için kendi arama motoru üzerinde çalıştığını iddia edildi.

YORUMLAR