Motorola'nın Sekiz Çekirdekli Yeni Droid'lerinin Teknik Özellikleri Belli Oldu

Motorola, Verizon işbirliği ile Droid ailesinin yeni üyeleleri Droid Ultra, Droid Maxx ve Droid Mini’yi tanıttı.

Motorola'nın Sekiz Çekirdekli Yeni Droid'lerinin Teknik Özellikleri Belli Oldu

Motorola, Verizon işbirliği ile Droid ailesinin yeni üyeleleri Droid Ultra, Droid Maxx ve Droid Mini’yi tanıttı. Sekiz çekirdekli işlemci ile güçlendirilmiş yeni Droid’ler her bütçeye hitap ediyor. İşte aynı anda satışa sunulacak telefonların teknik özellikleri.

Teknoloji takipçileri 1 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacak Motorola’nın yeni amiral gemisi Moto X’e odaklanmışken Motorola, yeni Droid modellerini tanıttı. Oldukça güçlü işlemciye sahip yeni Droid’ler aynı tasarıma ve aynı malzemelere sahip. Kevlar gövde ve Gorilla Glass ekrana sahip telefonlar, Razr HD modelinde olduğu gibi su geçirmez kaplamaya sahip.

Yeni Droid’lerin en ufak modeli Droid Mini, 4.3 inç 1280x720 LCD ekrana sahip. Ufak ama güçlü bir cihaz isteyenlerin tercihi Droid Mini, 1.7GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve 2GB RAM ile güçlendirilmiş. 122 x 61 x 8.5 mm, 140 gram ağırlığındaki Mini Full HD video çekimi yapabilen hızlı çekim özellikli 10 megapiksel RGBC arka kameraya, Full HD video kaydı yapabilen 2 megapiksel ön yüz kamerasına sahip. Çıkarılamayan 2000mAh’lik Li-Ion batarya 28 saate kadar kullanım, 14 güne kadar da bekleme süresi sunuyor. Android 4.2 işletim sistemi yüklü olarak gelen Droid Mini’de Bluetooth 4.0, Wi-Fi, 4G LTE bağlantıları, micro USB girişi mevcut. 16GB dahili depolama alanına sahip cihazın iki yıllık kontratlı satış fiyatı 100 dolar.

Daha geniş ekran ve daha uzun konuşma süresi isteyenlerin tercihi Droid Maxx, 5 inç HD çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip. 1.7GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve 2GB RAM ile güçlendirilmiş cihaz, 137 x 71 x 8.5 mm, 140 gram ağırlığında. Drop Mini ile aynı kameraya sahip olan cihazda kullanılan 3500mAH’lik Li-Ion batarya 48 saate kadar kullanım, 25 güne kadar bekleme süresi sunuyor. 32GB dahili depolama alanına sahip cihazın iki yıllık kontratlı fiyatı 300 dolar.

Sadece 7.12 mm inceliği ile en ince 4G LTE cihazı olma özelliği taşıyan Droid Ultra, 5 inç HD AMOLED ekrana sahip. 1.7GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve 2GB RAM ile güçlendirilmiş cihaz, 137 x 71 x 7.12 mm, 140 gram ağırlığında. Diğer Droid modeller ile aynı kamerayı taşıyan cihazda kullanılan 2130mAH’lik batarya 28 saate kadar kullanım, 13 güne kadar da bekleme süresi sunuyor. 16GB dahili depolama alanına sahip cihazın iki yıllık kontratlı fiyatı 200 dolar.

Motorola’nın sekiz çekirdekli üç yeni Droid akıllısı aynı işlemci, hafıza ve kameraya sahip. Ekran genişliği ve batarya yönünden farklılık gösteren cihazlar 20 Ağustos’ta satışa sunulacak.

Verizon, Motorola ile Birlikte Çıkaracağı 3 Yeni Droid Telefonu Açıkladı

YORUMLAR