Mugen'den Galaxy S4 için 5500 mAh'lik Batarya

Siz de dünya üzerindeki diğer 20 milyon insan gibi yepyeni bir Galaxy S4 aldınız ve telefonunuzu ölümüne seviyorsunuz ama akıllı telefonunuzun 2600 mAh'lik dahili bataryası yer yer ona alan sevginizi yitirmenize mi neden oluyor? 4 saatlik video yayını, se

Mugen'den Galaxy S4 için 5500 mAh'lik Batarya

Siz de dünya üzerindeki diğer 20 milyon insan gibi yepyeni bir Galaxy S4 aldınız ve telefonunuzu ölümüne seviyorsunuz ama akıllı telefonunuzun 2600 mAh'lik dahili bataryası yer yer ona alan sevginizi yitirmenize mi neden oluyor? 4 saatlik video yayını, sekiz saatlik orta düzeyde kullanım ya da 17 saatlik konuşma süresi bu noktada kulağa gerçekten hoş gelmiyor. Peki internet üzerinde biraz daha fazla gezinmek isterseniz ne olacak?

Merak etmeyin çünkü Mugen bu noktada sizlerin yardımına koşuyor. Satış sonrası batarya şirketi Mugen, geçtiğimiz günlerde kullanıcıların Galaxy S4 kullanım sürelerini neredeyse 2 kat arttırabilmelerine olanak sağlacak olan 5500 mAh'lik (Stok bataryanın neredeyse iki katı) bataryayı tanıttı. Söylemeden geçemeyeceğim, bu batarya gerçekten bir canavar ve keşke tüm akıllı telefonlar stok olarak böyle bir bataryaya sahip olabilse.

Mugen Power tarafından yapılan açıklamaya göre Galaxy S4 için geliştirilmiş olan 5500 mAh'lik batarya, Galaxy S4'ün stok olarak gelen bataryasının göstermiş olduğu performansın iki katından fazlasını sağlıyor. Eğer telefonunuzu çok sık kullanmıyorsanız ve günlük olarak arada bir uygulama yükleme, e-postaları kontrol etme ve yanıtlama, web üzerinde gezinme gibi alışkanlıklarınız varsa, firma geliştirmiş olduğu batarya ile telefonunuzu 3-4 gün boyunca rahatlıkla kullanabileceğinizi iddia ediyor.

İşin en güzel yanıysa ne biliyor musunuz? Uyumluluk veya ürün işlevselliği konusunda hiç ama hiç endişe etmenize gerek yok. Çünkü Mugen tarafından geliştirilen batarya voltajı ile stok batarya voltajı tamamen birbirini tutuyor ve kapağa yakın olan alanı içerdiği NFC bobini sayesinde, NFC teknolojisini de rahatça kullanmanıza olanak tanır.

Mugen Power, Samsung Galaxy S4 için üretmiş olduğu yeni bataryasını Temmuz ayının ilerleyen günlerinde satışa sunmayı planlıyor ve iki farklı renk seçeneğine (siyah ve beyaz) sahip olan bataryanın satış fiyatının 89.50 dolar olması bekleniyor.

Skype 6.6 Sürümüne Güncellendi

YORUMLAR