Müthiş Bir Google Chrome Oyunu: Super Sync Sports

Müthiş Bir Google Chrome Oyunu: Super Sync Sports

Müthiş Bir Google Chrome Oyunu: Super Sync Sports

Google, kullanıcılara sunduğu ürünlerde kimi zaman hayatın eğlenceli yönünü de aktarmak istiyor. Özellikle de Google Doodle ürünlerinde bunu sık sık görüyoruz. Bu kez Google’ın ürünlerinden biri olan Chrome tarayıcının eşleme (senkronizasyon) yeteneklerini ortaya koyan ve son derece eğlenceli bir yapıtla karşı karşıyayız: Super Sync Sports!

Super Sync Sports, koşma, yüzme ve bisiklet alanlarında ister bilgisayara karşı isterseniz de arkadaşlarınıza karşı eğlenceli vakit geçirerek yarışabileceğiniz bir oyun.

Super Sync Sports oynamak için öncelikle klasik bilgisayar üzerinde kurulu olan Google Chrome tarayıcısından http://chrome.com/supersyncsports adresini açıyoruz. Yarış türlerinden birini seçiyoruz.

Tek kişilik mi yoksa çok oyunculu mu oynayacağımıza karar veriyoruz.

Daha sonra Android ya da iOS cihazımızda Google Chrome tarayıcısı yoksa indiriyoruz.

Eğer Mobil cihazımızda Google Chrome uygulaması varsa devam ediyoruz. Karşımızda mobil cihazımızdaki Google Chrome uygulamasının adres satırına g.co/super adresine ulaşmamızı söyleyen bir ekran geliyor.

Aynı ekranda yer alan şifreyi mobil cihazımdan açtığımız sayfadaki yere giriyoruz.

Artık oyuna başlayabiliriz. Bunun için bizi temsil edecek bir karakter seçmemiz yeterli ve daha sonra da bilgisayar ekranından mücadeleyi izleyerek bir yandan da mobil cihazımızdan karakterimizi yarıştırabiliriz.

Super Sync Sports, Google Chrome’un cihazlar arası eşleme yeteneğini harikulade eğlenceli bir şekilde kullanıcılarına hatırlattığı bir yapım.

YORUMLAR