NASA Space Apps Challenge için Geri Sayım Başladı

Google Developer Groups Elazığ ekibi, NASA Space Apps Challenge etkinliğinin bu yıl Elazığ'da çevrim içi olarak gerçekleşeceğini duyurdu.

NASA Space Apps Challange

Google Developer Groups Elazığ ekibi, NASA Space Apps Challenge etkinliğinin bu yıl Elazığ'da çevrim içi olarak gerçekleşeceğini duyurdu. Peki NASA Space Apps Challenge nedir ve etkinlik süresinde katılımcıları neler bekliyor olacak? İşte merak edilen detaylar ve dahası!

NASA Space Apps Challenge Nedir?

NASA; yazılımcıları, girişimcileri, bilim insanlarını, tasarımcıları, hikaye anlatıcılarını, yapımcıları, inşaatçıları, sanatçıları ve teknoloji uzmanlarını küresel ve sanal bir hackathonda bir araya getirmeye hazırlanıyor. 02 Ekim - 03 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan NASA Space Apps Challenge'da dünyanın dört bir yanındaki katılımcılar, 48 saat boyunca sanal ekipler oluşturmak ve NASA'nın açık kaynaklı verilerini kullanarak zorlukları çözmek için bir araya gelecek.

Küresel katılımcılarla ve NASA'da çalışmalar yapmış olan bilim insanları ile tanışmak, birbirinden değerli mentörler ile kırk sekiz saat geçirmek için başvuru formu aracılığı ile kayıt olabilirsiniz. Ayrıca Space Apps Challenge Elazığ ekibini yakından tanımak ve etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için resmi internet sitesine göz atabilirsiniz.

NASA Space Apps Challenge için Geri Sayım Başladı

Sıkça Sorulan Sorular

  • Etkinliğe katılım ücretli mi? Hayır, etkinliğe katılım ücretsizdir.
  • Katılımcılar için yaş sınırı var mı? Her yaştan katılımcı, katılım sağlayabilir. 13 yaşın altındaki kişilerin kaydını velileri yapmalıdır.
  • Çözümü hangi dilde hazırlamalıyım? Çözümleri Space Apps'in internet sitesine yüklerken raporunuzu ve sunum videosunu İngilizce olarak yüklemelisiniz. Yerel jüriye sunumunuzu Türkçe olarak da yapabilirsiniz.
  • Takımım olmadan da katılabilir miyim? Space Apps'e kaydolan tüm yarışmacılar için, #EkipOluştur kanalında diğer katılımcılarla bir araya gelebilir, ortak ilgi alanlarınız ve yeteneklerinizi paylaşarak ekipler oluşturabilirsiniz.
  • Kayıt için son tarih nedir? 30 Eylül 2021 Çarşamba, 12:00

YORUMLAR