ABD'de Kritik Toplantı: NASA, UFO Görüntüleri Paylaştı

NASA, geçtiğimiz gün tanımlanamayan nesnelere ait yeni görüntüler yayınladı. Peki, tüm bunlar ne anlama geliyor. Detaylar haberimizde!

ABD'de Kritik Toplantı: NASA, UFO Görüntüleri Paylaştı

NASA, yakın zamanda yaptığı paylaşımla yine dünya gündemine bomba gibi oturdu. Washington'da düzenlenen yaklaşık 4 saatlik halka açık toplantıda şimdiye kadar kaydedilen bazı UFO görüntüleri paylaşıldı.

NASA'nın paylaştığı görüntülerde küçğk boyutlu, küre şeklinde cisimlerin yüksek hızlarda kameralara yakalandığı görünüyor. Peki, bunlar uzaylıların kanıtı mı?

İşte Çarpıcı UFO Görüntüleri

NASA tarafından doğrulanan görüntülerin kaynağı henüz açıklanamazken pek çok seçenek üzer,inde duruluyor. Halka açık olarak düzenlenen toplantıda başkanlığı yürüten David Spergel,  “Öğrendiğimizi hissettiğim şeyi bir satırda özetlemem gerekirse, yüksek kaliteli verilere ihtiyacımız var” dedi.

Dünya dışı yaşam hakkında kendisine yöneltilen soruya "Artık dışarıda pek çok gezegen olduğunu biliyoruz, bu nedenle yaşam için pek çok potansiyel ortam var. Henüz Dünya’nın ötesinde yaşam bulamadık ama bakıyoruz.” Spirgel, UFO görüntülerinin her şey olabileceğine işaret etti.

Ancak sanılanın aksine UFO demek uzaylılar anlamına gelmiyor. "Tanımlanamayan Uçan Cisim" olarak Türkçe'ye çevrilebilecek UFO terimi, adından da anlaşılacağı üzere düşman uçakları ve casus uydularının da dahil olduğu büyük bir kategoriyi kapsıyor. Yani elde edilen görüntüler, Çin veya Rusya'nın sahip olduğu çok gizli bir askeri proje olabilir.

Bu ve benzeri UFO görüntülerinin çoğunlukla askeri projelere veya modifiye edilmiş bir İHA'ya ait olduğunu belirtmemizde fayda var.

Yapay Zeka Uzaylı Sinyali Tespit Etmiş Olabilir
Bilim

Yapay Zeka Uzaylı Sinyali Tespit Etmiş Olabilir

Astronominin gelişmesiyle birlikte insanların uzun yıllardır sorduğu sorulardan biri de "Dünya dışı akıllı yaşam var mı?" sorusu olarak öne çıkıyor.

Uzaylılar Kuantum Mesajlar Aracılığıyla İnsanlarla İletişim Kuruyor Olabilir
Bilim

Uzaylılar Kuantum Mesajlar Aracılığıyla İnsanlarla İletişim Kuruyor Olabilir

Uzun yıllardır evreni dinlememize rağmen herhangi bir akıllı yaşam sinyaline hala rastlayamadık. Bu kadar büyük bir evrende yıllardır sinyal tespit edemiyor oluşumuz, bilim insanlarını fazlasıyla endişelendiriyor.

YORUMLAR