Need for Speed APK

Need for Speed APK

kullanıcı

Need for Speed APK, mobildeki en iyi grafiklere sahip araba yarışı oyunu. Drift, drag, tüm yarışları yapabildiğiniz oyun, dünyanın en gözde arabalarını içeriyor.

Need for Speed No Limits APK, Electronic Arts'ın bilgisayarlarda ve oyun konsollarında bir hayli büyük başarıya sahip Need for Speed yarış oyunu serisinin en beğenilen özelliklerini bir araya toplayarak mobil oyunculara sunan bir araba yarışı oyunu olarak tanımlanabilir. Need for Speed mobile oyunu oynamak isteyenler için Need For Speed No Limits oyunu tavsiyemizdir. Need For Speed APK veya Google Play'den ücretsiz olarak Android telefonlara yüklenebilir.

Need for Speed APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Need for Speed No Limits'de oyuncular yeraltı yarışlarına katılarak en hızlı yarışçı olmaya, en görkemli arabaya, şöhret ve paraya sahip olmaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyorlar. Kahramanımız bu işe sıfırdan başlıyor ve oldukça sıradan bir arabayla yarışarak kariyer basamaklarında adım adım yükselmeye çalışıyor. Biz de yarışları kazanmasına yardımcı oluyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.

Need for Speed No Limits, Bugatti, Lamborghini, McLaren, Pagani, Koenigsegg, Hennessey gibi üreticilerden her zaman istediğimiz gerçek dünya arabaları garajımıza ekleme fırsatı sunuyor. NFS No Limits içerisinde yarışları kazandıkça yeni arabalar kullanabiliyoruz. Bu arabaları modifiye edebilmemize de mümkün. Modifye etmek için kullanacağımız parçaları ve seçenekleri yarışları tamamladıkça kazanmaktayız. Oyun içerisinde kullandığımız gerçek arabalara lisanlı gerçek gövde kitleri gibi binlerce modifiye seçeneklerini uygulayabilir ve kendi tasarımımızı oluşturabiliriz.

Need for Speed No Limits'in en seveceğiniz özelliklerinden biri polis kovalamacalarına yer vermesi. Oyundaki yarışlarda polisin nefesini ensemizde hissederken virajları almaya, rampalardan uçarak polisleri atlatmaya çalışıyoruz. Ayrıca drift yarışları da Need for Speed No Limits'in içerisindeki dikkat çeken yarış türü.

Need for Speed No Limits'in grafikleri bilgisayar ve konsol oyunlarını aratmayacak seviyede. Need for Speed No Limits'in mobil yarış oyunlarının kralı Asphalt 8'i tahtından edebilecek kapasiteye sahip olduğunu söyleyebiliriz.