Netflix'in İlk Canlı Yayın Programı Açıklandı: İşte O Ünlü İsim!

Netflix, geçtiğimiz Mayıs ayında açıkladığı canlı yayın programlarını hayata geçiriyor. İşte ilk canlı yayın programını gerçekleştirecek kişi!

Netflix'in İlk Canlı Yayın Programı Açıklandı: İşte O Ünlü İsim!

Netflix, planlarının ortaya çıkmasından aylar sonra nihayet ilk canlı yayın programını tanıtmaya hazır. Şirket, Chris Rock'ın 2023'ün başlarında Netflix'te özel bir komedi gösterisi sunacağını doğruladı. Netflix ayrıca Chris Rock'ın bu projede çalıştıkları ilk kişi olduğunu ve yayının Dünya çapında sunulacağını açıkladı.

Şirket bu yılın Mayıs aylarında canlı yayın programları sunmaya başlayacağını açıklamıştı. Bu programlar arasında stand-uplar, yarışmalar ve tiyatro gösterileri gibi içerikler bulunacağını belirten şirket ilk çalışacağı kişinin Chris Rock olduğunu belirtti.

Chris Rock, Komedi Şovuyla Netflix'e Geliyor

Netflix'in ana rakiplerinden bazılarında bu tür canlı yayın programları bulunduğundan bu atılım uzunca süredir beklenen bir durumdu. Disney Plus, Şubat ayında Oscar gecesini canlı yayınladı ve bu sonbaharda Dancing With the Stars'ın canlı bölümlerini yayınlayacak. Diğerleri ise ağırlıklı olarak spora odaklanıyor. Örneğin Amazon Prime Video, haftalık NFL maçlarını yayınlarken, Apple TV+ ise Cuma geceleri beyazbol yayınlıyor.

Netflix bu alanda henüz acemi olsa da bu işin altından kalkabilecek potansiyele sahip. Keza canlı yayınlar, Netflix'in içeriğini daha da çeşitlendirmesine ve bu yılki abone kayıplarının tekrarlanmasını önlemesine yardımcı olabilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Disney Plus Abone Sayısı Açıklandı: Netflix'i Geçebildi mi?
İNTERNET

Disney Plus Abone Sayısı Açıklandı: Netflix'i Geçebildi mi?

Disney Plus ülkemizde hizmete başlamasıyla birlikte globalde olduğu gibi büyük ilgi gördü ve yeni yayınlanan abone sayısı verilerine bakılırsa bu ilgi ve popülaritesini tüm Dünya'da yaymaya devam ediyor.

Netflix'in Kasım Ayı İçerikleri Belli Oldu
İNTERNET

Netflix'in Kasım Ayı İçerikleri Belli Oldu

Netflix, 2022 yılının başından bu yana abone kayıplarıyla uğraşıyor, öyle ki şirket geride kalan dönemde yaklaşık 1 milyon abone daha kaybettiğini açıklamıştı.

YORUMLAR