Netflix İndirildiği Kadar İzleme Özelliği Aldı

Netflix, indirildiği kadar izleme özelliği ile Android kullanıcılarının bekleme sorununa son vermeyi amaçlıyor. Kullanıcılar artık indirdiği kadar izleyecek.

Dijital yayın platformu Netflix, indirildiği kadar izleme özelliği ile kullanıcıların ne kadar indirdiğine bağlı olarak film, dizi, belgesel ve benzeri içerikleri izlemesine olanak sağlamaya başladı. Bu özellik şu anda Android kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor ancak dijital yayın platformuna göre ilerleyen günlerde iOS işletim sistemli cihazlarda da kullanılabilecek.

Netflix; uçuşta, eve dönerken, otobüste ve daha birçok yer ve anda izlemeye devam etmenizi sağlayacak yeni özelliğin yolda geçirdiğiniz her anı daha eğlenceli hale getireceğini ileri sürüyor. Bu yeni özellik, dışarıda Wi-Fi bağlantısı olmadığında ya da internet paketiniz bittiğinde bir şeyler izlemeye devam etmek için harika bir seçenek olabilir.

Dijital yayın platformundaki indirme özelliği artık indirme işlemi tamamlanmamış olsa bile içeriğin indirildiği kısmına kadar izlenmesine olanak tanıyor. Netflix, internet bağlantısına yeniden sahip olduğunuzda yarım kalmış indirme işlemlerini de tamamlamanızı istiyor. Bu indirme işlemlerinin kaldığı yerden devam etmesini seçerseniz bir kısmını izlediğiniz yapımların devamını da izleyebilirsiniz.

Netflix Temmuz 2021 İçerikleri Açıklandı
İNTERNET

Netflix Temmuz 2021 İçerikleri Açıklandı

Netflix Temmuz 2021 içerikleri duyurdu. Çok sayıda Netflix kullanıcısının kafasında "Netflix'e temmuz ayında hangi içerikler eklenecek?” gibi birtakım sorular oluşmuştu.

Dijital yayın platformu, özellik ile ilgili yaptığı açıklamada dilin, cihazın ya da internet bağlantısının kullanıcıların eğlenceye ara vermesini sağlamasına engel olmak için bu özelliği kullanıma sunduklarını, kullanıcıların artık kısmen indirilmiş dizi ve filmleri Android telefon ve tabletlerde hemen izlemeye başlayabileceklerini ifade etti.

Netflix'in paylaştığı bilgilere göre özellik gelecek aylarda iOS'te de test edilecek. Bu test işlemlerinin ardından yeni özellik iOS kullanıcılarının da deneyimine sunulmuş olacak ve iOS işletim sistemli bir akıllı telefona sahip her kullanıcı içeriği indirdiği kadar izleme avantajına sahip olacak.

Netflix İndirildiği Kadar İzleme Nasıl Kullanılır?

  • İzlemek istediğiniz bir dizi, film ve benzeri içeriklerin sayfasına gidin ve indirme butonunun olup olmadığını kontrol edin. Dijital yayın platformundaki tüm içerikler indirmeye açık olmadığından bazı içerikleri indiremeyebiliyorsunuz. Wi-Fi kullanmak, yüksek veri kullanımı açısından faydalı olabilir.
  • İndirilen içeriklerin bir kısmını izlemek için Netflix uygulamasında yer alan "İndirilenler" bölümüne gidin.
  • İzlemek istediğiniz içeriği bulun ve oynatma butonuna dokunun. Bu adımları takip ettikten sonra içeriği sadece indirdiğiniz kısma kadar izleyebilirsiniz. Daha fazlasını izlemek için indirmenin tamamlanmasını beklemeniz gerekiyor.

YORUMLAR