Netflix'ten Yayınlanacak Resident Evil Dizisinin Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Netflix'ten yayınlanacak Resident Evil dizisinin oyuncu kadrosu netlik kazandı. Lance Reddick'in de rol alacağı oyuncu kadrosu detayları haberimizde.

Netflix'ten yayınlanacak Resident Evil dizisinin oyuncu kadrosu uzun bir sessizliğin ardından netleşti. En iyi ihtimalle bu yılın sonlarında yayınlanacak olan dizide kimler rol alacak? İşte detaylar!

2021’in bir başka Resident Evil yılı olduğunu söyleyebiliriz. Bildiğiniz gibi serinin yeni ana oyunu Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021 tarihinde satışa sunulmuştu. Oyunun yanı sıra, Netflix üzerinden yayınlanmasını beklediğimiz biri animasyon olmak üzere iki dizi ve bir de sil baştan çekilen Resident Evil filmi var.

Son zamanlarda 24 Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi beklenen Resident Evil: Welcome to Raccoon City ve 8 Temmuz 2021 tarihinde de ilk bölümü yayınlanacak olan animasyon dizisi Resident Evil: Infinite Darkness daha çok ön plandaydı. Haliyle gerçek oyuncuların rol aldığı dizi ile ilgili son gelişmeleri de merak ediyorduk.

Hikaye olarak iki farklı zamanın anlatılacağı dizide, ilk zaman zarfında on dört yaşındaki Jade ve Billie Wesker kardeşlerin Yeni Raccoon Şehri'ne yeni taşındıkları zaman anlatılacak. Ne var ki şehirde daha fazla zaman geçirdikçe, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve babalarının dünyayı yok edecek karanlık gizleri saklamakta olduğunu fark etmeye başlayacaklar. İkinci zaman zarfı ise on yıldan fazla bir zaman sonrasında geçecek. Dünyada yaşayan insan sayısı on beş milyona düşmüşken, ortalıkta kol gezen yaratıkların, T-Virüsü bulaşmış insanların ve hayvanların sayısı ise altı milyardan fazla olacak. Kız kardeşlerden Jade Wesker ise peşini bırakmayan kız kardeşi, babası ve kendisiyle ilişkili geçmişinden kalan sırları ile yeni dünya düzeninde hayatta kalmaya çalışacak. 

Şu an için ilk bölümün ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarih yok, ama bu yılın başlarında veya önümüzdeki yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Bugün ise diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve oyuncu kadrosu ortaya çıktı

Netflix'ten Yayınlanacak Resident Evil Dizisi Oyuncuları Kimler?

Netflix Geeked Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşıma bakılırsa, Lance Reddick Wesker rolünde karşımıza çıkacak. Kadrodaki diğer isimlerden Ella Balinska ve Tamara Smart ikilisinin Jade ve Billie Wesker kardeşleri canlandıracağı belliyken, Adeline Rudolph, Paola Nunez ve Siena Agudong'in hangi rollerde karşımıza çıkacakları açıklanmış değil. 

Umuyoruz ki oyuncu kadrosunun belli olmasından sonra, merak edilen diğer detaylar da ortaya çıkmaya yavaş yavaş başlasın. Bunun için tabii ki bekleyip görmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Peki siz oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Yorumlarda düşüncelerinizi paylaşlayı ihmal etmeyin.

Resident Evil: Infinite Darkness'ın Yayın Tarihi Netleştirildi
OYUN

Resident Evil: Infinite Darkness'ın Yayın Tarihi Netleştirildi

Resident Evil: Infinite Darkness’ın yayın tarihi belli oldu. Resident Evil 2 (2019) sonrasında Claire Redfield ve Leon Scott Kennedy ikilisini yeniden bir araya getirecek olan dizi ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde.

YORUMLAR