New York Oyun Ödülleri 2021 Kazananları Belli Oldu

Bu senenin New York Oyun Ödülleri kazananları yapılan özel bir tören ile aday gösterildikleri kategorilerdeki ödüllerine kavuştular.

Orçun Çavuşoğlu -

Her yıl düzenlenen New York Oyun Ödülleri bu seneyi de pas geçmedi. Yakın bir zaman önce gerçekleştirilen tören sırasında, New York Oyun Ödülleri kazananları açıklandı. Detaylar haberimizde.

New York Oyun Ödülleri, ilk olarak 2011 yılında düzenlenmişti. Popüler olması ile her yıl düzenlenmeye başlanan şov, bu yıl bir yenisi ile geri dönüş yaptı. Ancak dünyada etkisi gösteren COVID-19 nedeniyle, ilk defa bu sene çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. New York Videogame Critics Circle kurucusu Harold Goldberg ve eski Nintendo Amerika Başkanı Reggie Fils-Aime tarafından sunulan törende, yapılan oylamalar sonucunda kazananlar ödüllerini aldılar.

New York Oyun Ödülleri 2021 Kazananları Detayları

New York Videogame Critics Circle Twitch ve Youtube kanalları üzerinden yapılan canlı yayın sırasında gerçekleştirilen törende, Hades Yılın Oyunu için “Big Apple” Ödülü, Genshin Impact En İyi Mobil Oyun için “A-Train” Ödülü, Half-Life: Alyx En İyi Arttırılmış Gerçeklik/Sanal Gerçeklik Oyunu için “Coney Island Dreamland” Ödülü ve Ghost of Tsushima da En İyi Dünya için “Statue of Liberty” Ödülü aldı. Jerry Lawson, John Romero, Brenda Romero ve Hideo Kojima'nın sektördeki başarılarından dolayı Andrew Yoon Legend Ödülü'ne layık görüldükleri şovda, kazananların tamamına aşağıdan bakabilirsiniz.

Yılın Oyunu için "Big Apple" Ödülü

En İyi Çocuk Oyunu için "Central Park Children’s Zoo" Ödülü

En İyi Mobil Oyun için "A-Train" Ödülü

En İyi Arttırılmış Gerçeklik/Sanal Gerçeklik Oyunu için "Coney Island Dreamland" Ödülü

En İyi Bağımsız Oyun için "Off Broadway" Ödülü

Bir Oyundaki En İyi Müzik için "Tin Pan Alley" Ödülü

En İyi Dünya için "Statue of Liberty" Ödülü

En İyi Senaryo için "Herman Melville" Ödülü

Bir Oyundaki En İyi Rol için "Great White Way" Ödülü

En İyi Yeniden Yapım için "Freedom Tower" Ödülü

En İyi Esport Takımı için "Captain" Ödülü

En İyi Esport Etkinliği için "Shea Stadium" Ödülü

En İyi Oyun Gazeteciliği için "Knickerbocker" Ödülü

Oyun

Steam Ücretsiz Oyun Dağıtıyor: Hemen İndirin!

Benzer İçerikler

YORUMLAR