Nexus 6 Ön Siparişe Sunuldu

Google'un Motorola ile birlikte ürettiği yeni amiral gemisi Nexus 6 ön siparişe açıldı. Fakat cihazı Türkiye'den satın almak için mağazalara gelmesini beklemek zorundayız.

Nexus 6 Ön Siparişe Sunuldu

Google ve Motorola iş birliği ile üretilen ve geçtiğimiz haftalarda tanıtılan yeni amiral gemisi Nexus 6'nın ön siparişleri açıldı. Google Play Store üzerinden ön siparişini yapabileceğiniz cihazı satın almanız durumunda 3 - 4 hafta içinde elinize geçecek.

6 inç'lik QHD ekrana sahip olan cihazda Snapdragon 805 işlemci bulunuyor. Yüksek donanım özellikleri ile ön plana çıkan ve piyasadaki diğer Android cihazlara göre çok daha güçlü bir cihaz olma özelliği taşıyan Nexus 6'yı satın alabimek için 649 Dolar(32 GB) yada 699 Dolar(64 GB) ödemeniz gerekiyor.

Android 5.0 Lollipop ile birlikte gelecek olan cihaz göz kamaştırmasına rağmen henüz Türkiye'den satın alınamıyor. Bildiğiniz üzere Google Play Store'un Türkiye desteği bulunmuyor. Bu nedenle cihazın piyasaya çıkışını beklememiz gerekiyor. Eğer yurt dışında yaşayan arkadaşlarınız yada akrabalarınız var ise cihazı biraz daha erken elinize alabilirsiniz.

Nexus 6'yı ön sipariş ile satın alan kullanıcılara Google tarafından 6 aylık Google Play Müzik servisi de ücretsiz olarak hediye ediliyor. 6 aylık süre sonunda servisi kullanmaya devam etmek için aylık 9.99 Dolar ödemeniz gerekmektedir. Yani cihazı satın alanlar 60 Dolarlık hediyenin de sahibi olacaktır. Fakat bu hediyenin cihazın piyasaya sürüldükten sonra mağazalardan alınırken verilip verilmeyeceği konusunda kesinlik yok.

Cihazı Türkiye dışından ön sipariş ile satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Türkiye'de ikamet ediyorsanız, malesef cihazın Türkiye'de piyasaya çıkmasını beklemek durumundasınız. Nexus 6 ile ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Android 5.0 Lollipop Hangi Akıllı Telefon Modellerinde Bulunacak?

YORUMLAR